Pozdrav. Ja sam ovde novi, tek sam se danas registrovao, pa ne znam da li sam otvorio temu u dobar podforum. Naime, da li neko zna neki program koji nije mnogo komplikovan za pravljenje strategija. Ne mislim na PRAVE strategije, nego na jednostavne strategije koje mogu da se brzo naprave, ali da imaju likove ili barem dodatke za program u kojima se nalazi likovi, kuce....... Mislim na program slican kao FPS Creator, po jednostavnoscu, samo da mogu da se prave strategije(male).
Imam jos jedno pitanje ako nisam previse dosadan. Da li je moguce ovo:
Napravio sam preko Painta i PhotoShopa Monopol. Da li bi to moglo da se napravi kao igrica. Da se gleda odozgo i da imaju coveculjci, karte.......
Molim vas ako neko nesto zna da javi.![]()

Citiraj i odgovori

), jer ces morati da se pomucis da mnogo toga naucis i da stalno ucis nove tehnologije sto je po meni sizifov posao ili za mazohiste jer obicno takvi programeri izgore do svoje 35 god (neki i ranije) a kada naucis znanje moras da steknes i iskustvo i onda da odes u inostranstvo i da se ubacis u neki od razvojnih timova i opet ces da radis za male pare u pocetku i da radis ceo dan i kao sto sam napisao da stalno pratis nove tehnologije da se usavrsavas kako bi mogao da dobijes posao u sledecem projektu. Da napomenem da postoji mogucnost i da se zaposlis kod nasih programera i da radis nase igrice ili da preko outsorcinga radis za drugog ali tek tu je nikakva plata u odnosu na inostranstvo i opet izgubis ceo dan i zivce, jedina prednost je sto ti je domaca atmosfera.

Bookmarks