ja bi rado delio s vama ljudi, al sam vec podelio na 5 naloga(od toga, jedan me je momak s ovog foruma zavrnuo..)
ja bi rado delio s vama ljudi, al sam vec podelio na 5 naloga(od toga, jedan me je momak s ovog foruma zavrnuo..)
PSN ID/XB Live: Jovus88
Steam: jovus_krastavac
Aj samo da razjasnimo ovo ako neko zna tacno sta i kako. Ako recimo budem menjao hard disk, ili HDD pobrljavi pa mora da se formatira, da li opet mozes da napravis nalog od onog ko je tebi podelio igru i opet se ulogujes i skines? Znam da igra ne radi ako obrises taj drugi nalog, dakle on mora ostati da bi igre koje si dobio preko share-inga radile, ali ne znam sta se desava u slucaju kad ga ponovo kreiras?
LFS - You have to do the driving
Tumblr
on zapamti broj konzole s kojih je pristupljeno nalogu. i ja npr imam opciju da deaktiviram moju konzolu, i da se neko drugi onda uloguje s mojim, al onda ce meni sve igrice zamreti.. a ako ti rikne hard, moz opet skidati.. sve je u tom broju konzole, tj samoj konzoli koja je povezana s nalogom.(kada bi neko s kime sam ja delio, deaktivirao moj nalog kod sebe, mogao bi nekom novom da dam)
PSN ID/XB Live: Jovus88
Steam: jovus_krastavac
Odlicno..
Tumblr
Evo ja bih da kupim Stardust HD od nekog ko ga vec ima ili moze da ga kupi
Back on the track - 147
ne treba ti ako imash psp, mislim da su iste igre
edit: izgleda da je psp verzija kompletna a da se za ps3 verziju neshto dokupljivalo, nisam nashao da li je i dalje tako
Menjao darkado : 18.02.2009. u 17:13
Može neko da mi objasni koja je poenta igrice Flower?
Napisi javno bre, i nek ispravi to kako si objasnio, nek lepo deaktivira das meni dobijes lovu i svi srecni.hahah
![]()
Što se nerviraš?Pa nećemo tako sad
Ipak nije uredu da se častimo ovakvim rečima.Ipak ti mene nepoznaješ da možeš da kažeš da sam dosadan ko proliv.
Uostalom ti si mi rekao da se ozbiljno aktiviram na ovom forumuA ja sam se potrudio da te ispoštujem maksimalno i aktivirao sam se 100% iskreno
![]()
Nije uopste klasicna "igrica", ono da imas energiju, neprijatelje i health pack-ove, ovo je kao neka simulacija sna.. Ako si ikada sanjao da letis, ili te to privlaci, ovo je najbolja zamena za toDakle ti si "vetar" u igri, i upravljas laticama cveca, cilj je da osemenis, oplodis kako bi to vec nazvao, cvece i polja.. Recimo jedan nivo, trava je sva siva i depresivna, pada kisica, ti kako kupis cvece i prolazis poljima tako se trava "ozivljava", polje postaje zelenije, i na kraju se razbistri nebo.. sve to izgleda do ja*a, a upravljanje preko sixaxisa je najbolje uradjeno do sad.. znaci mora se probati, ne vredi ovako preko filmica..
Menjao Boris Lozac : 19.02.2009. u 00:25
Tumblr
Bookmarks