A jel ima Engleski na tom sajtu? Sve je na Ruskom, nista ne razumem xD
Pa napisao sam vec u postu...
Ako te buni ruski, tj. predpostavljam da ga ne znas, onda celu adresu strane kopiras i ubacis u google translate i ko covek iscitas na engleskom.
Ne znam da li ste primetili da je izašao PCSX2 0.9.8![]()
"Before you speak, ask yourself, is it kind, is it necessary, is it true, does it improve on the silence?"
Ja koristim 0.9.7. r4515 i odlicno sljaka.
BTC donacija: 17YV2cgv2Zijy7nGPAkaofxCe7NUj1vB1S
"Nije znanje znanje znati, vec je znanje znanje dati!"
Jel probao neko NBA Street V3? Nikako da podesim da mi ne secka, ni Raw vs Smackdown, ni Mortal Kombat Armageddon nije sljakao....
Meni radi armageddon na 0.9.8 (radio je i sa 0.9.6), mada ne mogu da izvučem sasvim tečan frejmrejt (Intel E8600)...
Pozdrav svima,
Igram GT4 na mojoj konfiguraciji i jedini problem koji mi se javlja je na nekim stazama i to na samo nekim mestima staze je da ekran pobrljavi kao na slici u attachmentu. To se dogadja samo kada koristim ubrzanje grafike, a kada stisnem F9 i ukljucim softverski rendering sve je ok, ali mi je nizak framerate. Koristim PCSX2 0.9.8. Da li vam se mozda nesto slicno dogadjalo ili imate neki savet? Probao sam razne drajvere, ali neki ne rade, a opet neki izazivaju isti problem. Unapred hvala.
![]()
To se i meni pojavljivalo ali na amd phenom II X2 550 pa sam batalio GT4, na sadasnjoj masini nisam probao ali imamo isti procesor, jedino da probas sa 0.9.7. r4515 ovom verizijom.
BTC donacija: 17YV2cgv2Zijy7nGPAkaofxCe7NUj1vB1S
"Nije znanje znanje znati, vec je znanje znanje dati!"
Malo sam se igrao sa biosima koji se ucitavaju sa emulatorom. Cini mi se da je nesto do njih. Javim ako skontam sta je![]()
Hmmm cini mi se da je resenje za ovaj problem stavljanje 480p ili tako nesto u video opcijama u meniju kada ukljucite trku.
Mislim da je tako.
SteamID:Sh0m1RazorFTW|||Xfire:shomi96
GFWL Gamertag:Sh0m1
Probao sam ali nema nista od tih opcija kod PAL verzije. Videcu da li se isti problem javlja kod NTSC verzije![]()
Jel neko uspeo da potera burnout revenge bez frameskipping sa 30 i vise fps-a?
Ja kad upalim skipping onda je nekako seckavo ali 50fps, a bez njega je usporeno-30fps.
SteamID:Sh0m1RazorFTW|||Xfire:shomi96
GFWL Gamertag:Sh0m1
Ja ovih dana pikam GT4 sa G25 volanom.
Volan sam uspeo nekako da podesim preko nekih programa, i maltene kompletno uklonim onaj sugavi deadzone, posto lilypad plugin jedino konta gamepad-ove i dodeljuje po defaultu deadzone za sve analogne stick-ove. Doduse deadzone za pedale je jos uvek aktivan, pogotovo kada podesim kontrole za separate pedals.
Zna li neko postoji li neki plugin ili nacin kako moze normalno da se podesi volan za PCSX2 ili cak da GT4 prepozna volan?
Bookmarks