Na Uthar Wynn-u sam, dođite![]()
Na Uthar Wynn-u sam, dođite![]()
PSN: Wahadinho - Live'n'GFWL: Wahad987 - Steam: Wahad987 - Battletag: Wahad#2628 - Uplay: Wahad987
Sinoc sam dobio support telefonom i posle 30min razgovora nista mi nisu pomogli vec napravili novi ticket i eskalirali problem na visi nivo supporta.....posle toga sam dobio 4 nebulozna maila koja apsolutno nemaju veze sa ticketima koje sam slao. Sad cekam opet u queue preko fona, muka mi je vise i star warsa i origina i biowarea, vidim ja da cu u ponedeljak da trazim refun....9 dana vec cekam...
Ista stvar. Ja sam danas pricao dva puta sa support-om,m prvi put sat vremena, gde covek "nije mogao da nadje moj account", a drugi put sam uspeo da dobije lika koji nema pojma i na kraju smo dosli do toga da im posaljem "proof of purchase" koji bi trebalo da bude screenshot sa g2play invoice-om. Opet novi ticket, javi ce mi se kao. Na taj mail nije mi ni stigao automatski odgovor za broj ticket-a... Ako nesto uspem, javljam.
Sporo rade, po onome što čitam na forumu, oni koji su otvorili ticket ~15. decembra, tek su juče počeli dobijati odgovore sa novim ključem. I to ako su u ticketu dostavili sve potrebne podatke, slika coda, račun (ovo ja recimo nemam, samo nek probaju da mi seru oko voga) itd. Što realno nije ni čudno, ja sam prvi ticket otvorio 20. i dobio broj tiketa 1271492, a juče pre podne sam otvorio drugi, i broj je bio 1459176. Što će reći da su u tri nepuna dana dobili gotovo 20 hiljada ticketa. Očito su u haosu, tj. nespremno su dočekali ovo.
Stvarno ne znam zašto nisu uposlili ea support za ova pitanja i zašto nemaju live chat, pošto nemaju svi mogućnost da se njakaju sa njima na telefonu.
Menjao rAMA : 24.12.2011. u 22:11
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A█ N ██▓▒
mmmm...ako je sudeci po ciframa u pitanju je 200k a ne 20k![]()
Da, upravu si, ja čitao brojke kao da se radi i 100k, a ne o milion![]()
Menjao rAMA : 24.12.2011. u 23:01
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A█ N ██▓▒
Uzeo sam kod preko g2play websajta, sve je prošlo ok i sad DL-ujem klijent, hihihi jedva čekam!!!!!
evo 10 dana vec cekam i danas cu da trazim refund od Origina jer ovo nema vise smisla....
Ja i dalje imam problema sa pretplatom - probao sam sa tri kreditne kartice, jednom mojom, i dve od ortaka, i nijedna nije htela da prodje. A na te dve sigurno ima para i ispravne su sigruno... kao da mi je izbagovan nalog.
Jedino sto mi nije jasno, sta mora da se stavi u Billing Address i da li je to uopste bitno? Jer ako probam sa karticom od ortaka, da li tu moram da napisem njegovu adresu (adresu na kojoj je kartica prijavljena), ili moju, s obzirom da mi je nalog registrovan na tu adresu. I da li to uopste utice na to da li ce kartica proci? Jel zna mozda neko?
99.99% je problem Billing adresss! Većina online sajtova to traži kao dodatnu sigurnosnu informaciju.
Hvala na odgovoru, ali probao sam sve. Zvao sam support, rekli su da je moguce da je izbagovan nalog i da rade na tome... tako da nista od kartica za sad.
Rekao je samo ti ostaje game card ili PayPal - game card necu da kupujem, jer nemam para, a PayPal ne radi za Srbiju, s obzirom da ja imam samo kartice iz Srbije.
Nikad vise nista od EA...Origin....Bioware i ostale bagre ne uzimam.....ako posle 2 nedelje nisu u stanju bar da odgovre u bilo kom kontekstu da rade na mom problemu nek idu do djavola.
Meni su najzad resili problem sa kodom... Cekao sam 8 dana. Sada mi isticu "free" dani posto ce mi kreditna leci tek posle NG..
Smarajte ih sa mail-ovima, saljite im sve zivo sto imate kao dokaz u vezi koda! I nemojte da vide da ste iz Srbije, ignorisace vas!
I ja sam im tek posle slao fiskalni racun. Kada sam im prvi put poslao fiskalni, nisu mi dodelili ni ticket.. Ja cu da ostavim UK.
Kada upisujete kreditnu karticu, oni proveravaju da li je adresa sa kartice validna?
Bookmarks