Kad su ukiadli hbo ja sam pitao sta ce biti sa arenom, i rekli su mi da cemo arenu imati do kraja godine...
Kad su ukiadli hbo ja sam pitao sta ce biti sa arenom, i rekli su mi da cemo arenu imati do kraja godine...
Per aspera ad astra...
Teh podrska kaze cr'ko stb
simptom lan prikljucak na stb-u svetli i kada nema kabla u njemu
a ruter ga ne detektuje uopste.
Cisto da se zna
ako neko ima slicnih problema.
Pa ako ti prebace Data path u Interleaved, trebalo bi da moze i preko 20 mbps.
U petak svratih do telekoma jer sam hteo roditeljima uzeti iptv ,i ovu aciju hd za dinar,,ali tamo me obradovase da nema vajda od toga jer nema dovoljno risivera,cak sta vise ni tender za kupovinu istih,nije raspisan.Pa mi je malo cudno da na sva zvona pricaju o akciji a da nista ne bude od toga.Zanima me da li se neko od vas interesovao za ovu akciju ili jos bolje da li je neko uzeo ovaj paket.http://www.open.telekom.rs/iptv/Cont...temp=0&sid=480
Menjao dijabolik : 20.06.2011. u 01:53
Ne budem lenj odem do njihove druge poslovnice,i na moje iznenadjenje kazu ima i moze.To je bilo oko pola dvanaest ,jos do kuce nisam stigao ,i oko pola tri zove me zena iz telekoma ,kaze dodjite po vasu opremu.Ja vise zgranut i zbunjen ,reko neko me za..bava ,pozovem opet ja nju ,kaze mozete doci.I evo mada nisam ocekivao da ce se to ikad desiti ,da javno pohvalim telekom ,na brzini i azurnosti.Uzmem dodjem kod roditelja i namestim ,radi vrlo dobro.Slika je prilicno bolja od totala ,koga sam do sada imao,hd kanali takodje vrlo kvalitetni,jedino ovo sporo menjanje kanala nervira ,ali ostalo je za sada ok.
Posto mi je tv u jednoj sobi ,a racunar u drugoj ,kabal kojim treba da spojim hd risiver i adsl ,nije dovoljno dugacak/mada ga ima nekoliko metara.Imam dva pitanja ,da li je ovo kabal koji treba da kupim http://www.tehnomanija.rs/katalog/di...-10m-sivi.html, i da li duzina kabla utice na signal ,tj na kvalitet.Hvala.
Menjao raven2005 : 21.06.2011. u 02:24
Hvala Raven na odgovoru.
Proradio je MOZAIK na kanalu 100.Lepa i korisna stvar,mada bi bilo jos bolje kada bi imao opciju podesavanja 2,4,8 kanala istovremeno.
Dobro bi bilo za pracenje multiprenosa na Arenisport![]()
Da je jos nekome proradio Mozaik???
"Dobar deo svojih para potrošio sam na piće, žene i brza kola. Ostalo sam proćerdao." ---- "Džordž Best"
Meni ali smo juce imali smetnje, prijavili i vidim posle da su ga sklonili
Izgleda da je ono bila samo test faza.Inace interesantno je bilo to sto je preko MOZAIK-a moglo da se gledaju svi kanali iz svih paketa.Tako da je HBO mogao da se prati sa lupoma i filmovi za odrasle
![]()
Bookmarks