Ima li nacina da se pojedini shtty kanali iskljuce? Da je rec o 2-3 kanala, nekako bi se i podnosilo, ali bar 30% kanala je POTPUNO negledljivo.
Ima li nacina da se pojedini shtty kanali iskljuce? Da je rec o 2-3 kanala, nekako bi se i podnosilo, ali bar 30% kanala je POTPUNO negledljivo.
@vladimirdowla
Ma istrpeo bih ja i te najave! Daj šta bilo!![]()
Inspector Jacques Clouseau: He who don't know nothing, must know something, eh?
Genijalno, nema sta. Mogucnosti za personalizaciju televizije = nula. Sad sam probao i sa parental lock da zakljucam kanale, ne vredi, prikazuje i njih pri prebacivanju (kao zakljucane), nema svrhe.
E ti ga sad pretera. Pa ni na sat risiveru ako si ga ikad imao nisi mogao da cackas kanale tek tako
Jedino što mogu ovi iz Telekoma je da postave malo bolji raspored kanala, mada meni to nije uopšte bitno jer se lako nauče brojevi nama zanimljivih kanala. Ja nemam IPTV ni nepunih mesec dana, uglavnom malo gledam televiziju zbog posla, noćnih izlazaka i ovako druženja sa prijateljima a već sam naučio gde su na kojim brojevima više od pola ovih kanala tako da stvarno nije problem što ne mogu da se memorišu kanali kako mi želimo.
Jeste, ali kad je bila era sat risivera, a koliko je tehnologija otad napredovala? Nekako sam skeptican da korisnik IPTV-a, recimo u Nemackoj nema ove mogucnosti, to se softverski resi za 2 minuta.
Nije mi bitan raspored kanala, ali koncept "daj da nagruvamo sve besplatne kanale, nema veze sto niko ne razume kineski ni poljski, bitno je da se nabudzi cifra" + nemogucnost da kanale preskaces je blago receno pogresan.
Menjao Jericho : 12.07.2012. u 12:02
Pa ne moraš listati kroz sve te kanale, koji te ne zanimaju. Napravi prečice na brojevima za kanale koji te interesuju ili im zapamti brojeve, a uglavnom zanimljivi kanali su grupisani blizu jednih drugih. Tako da nema preke potrebe za nekim šaltanjem.
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A█ N ██▓▒
Drugari, kako da promenim titl na History kanalu? Stoji mi da je sub Srpski, ali nema titlova, tj uopšte ne mogu da dođem do te opcije. Jezik za kanale se menja u nekom meniju?!
La Gente Está Muy Loca
Menu - Settings - Preferences - Channel settings - Subtitles...
Posto se lagano pripremam, kako ide sa odjavljivanjem usluge koja je bila paket IPTV+ADSL .Dakle otkazem IPTV i sta biva sa ADSL-om?
Pa ako nisi pod ugovorom potpises novi, samo fora je sto trenutno nema nijedna promocija. Morao bi da uzmes ADSL po punoj ceni. Sacekaj neku singl ADSL promociju. Bar da dele CD Zdravka Čolića.
![]()
E,ne može to tako. Platićeš penale. Čini mi se svaki mesec oko 5000 din do isteka ugovora, pa ti vidi.
Zato oni i uvode te pakete sa IPTV od 1 din. Prvu godinu ćutš jer je besplatno, ali kad počneš da plaćaš, e onda...![]()
Bookmarks