»RSS Benchmark sajt


      Prikazani rezultati od 1 do 6 od ukupno 6

      Tema: Nema zvuka na YouTube??

      1. #1
        Member
        Na forumu od
        Dec 2003
        Lokacija
        Beograd
        Poruka
        158

        Nema zvuka na YouTube??

        U Windowsu XP pro se cuje zvuk, instalirani drajveri, sve ok, cuje se i u igricama, muzika itd.. samo kada odem na youtube ne cuje se zvuk?? Da niie do flesh playera?
        Da li neko ima neku ideju..?

      2. #2
        Member Avatar korisnika duskoo
        Na forumu od
        Feb 2002
        Lokacija
        Vozdovac-UE
        Poruka
        938
      3. Moja mašina
        • CPU: Sempron 3000+
        • MoBo: DFI Infinity 4X
        • RAM: 1GB DDR400 NCP
        • VGA: MSI 7600GT
        • MON: Samsung 930BF
        • HDD: WD 320GB
        • OPT: Optiarc
        • Case: MSI, Chieftec 360W
        • SND: SB Live
        • LAP: Dell Studio
        • INET: DSL
      4. Pod Audio Preperties proveri sta ti je podeseno za Default Audio Output.

      5. #3
        Member
        Na forumu od
        Apr 2008
        Lokacija
        ^&*$@
        Poruka
        51
      6. Moja mašina
        • CPU: intel pentium 2.6 GHz
        • RAM: pqi 2,25 GB
        • VGA: sapphire3850GT agp ddr3
        • MON: view sonic 2235
        • HDD: 80 GB + 160 GB
        • INET: Kablovska
      7. kod mene je bio flash player u pitanju. nakon njegove instalacije (nova verzija) je zvuk proradio!
        pozdrav

      8. #4
        Member
        Na forumu od
        Dec 2003
        Lokacija
        Beograd
        Poruka
        158

        Nijedno od toga

        Instaliran najnoviji flash, kao sto rekoh operativni sistem nema problema sa zvukom, slusam muziku sve normalno, nvidia audio, samo nema zvuka na you tubu... gremlini su izgleda umesali prstice..
        Cak nema veze ni sa samim browserom, pokusao sam sa ffoxom, ie, opera.. sve isto..??

      9. #5
        Member Avatar korisnika Lukisa
        Na forumu od
        Oct 2007
        Poruka
        415
      10. Moja mašina
        • LAP: Asus M51Sn
        • INET: Wifi
      11. Citat Citiram korisnika: IRS Pogledaj poruku
        Instaliran najnoviji flash, kao sto rekoh operativni sistem nema problema sa zvukom, slusam muziku sve normalno, nvidia audio, samo nema zvuka na you tubu... gremlini su izgleda umesali prstice..
        Cak nema veze ni sa samim browserom, pokusao sam sa ffoxom, ie, opera.. sve isto..??
        Probaj neki drugi servis osim youtube,pa javi!

      12. #6
        Banned
        Na forumu od
        Sep 2008
        Lokacija
        Beograd
        Poruka
        158
        JA mislim da je to do You-tube-a, na nekim ima zvuka, a na nekima nema...Tako je i kod mene

      Bookmarks

      Dozvoljeni tagovi

      • Ne možete pokrenuti nove teme
      • Ne možete odgovoriti u temi
      • Ne možete okačiti atačmente
      • Ne možete izmeniti svoje poruke
      •