»RSS Benchmark sajt

      Prikazani rezultati od 1 do 12 od ukupno 12

      Tema: Desktop racunar - dva monitora

      1. #1
        Member
        Na forumu od
        Oct 2005
        Lokacija
        Nis
        Poruka
        417

        Desktop racunar - dva monitora

        Da li mogu da povezem dva monitora na desktop rachunaru, kao varijanta sa tv out-om, samo sto hocu da umesto tv-a povezem josh jedan monitor koji bi mi stajao pored standarnog, zbog potreba posla. Kartica mi je ASUS nVidia EN8800 GTS 320MB sa tv out-om naravno.

        Pozdrav!!!!
        "I SaW A PiCtUrE oF yOuR gAmE oN A MiLk CaRtOn"

      2. #2
        Member Avatar korisnika DariusIII
        Na forumu od
        Dec 2006
        Lokacija
        Kovačica
        Poruka
        2.932
      3. Moja mašina
        • CPU: AMD FX-6100 Black Edition + Raijintek Themis
        • MoBo: MSI 870S-C45 (FX)
        • RAM: 16GB DDR3 1600 MHz Corsair
        • VGA: PowerColor Radeon 7770
        • MON: Asus VW221S 22"
        • HDD: Kingston HyperX 3K 120GB SSD, 3x500GB WD + 1x 2TB WD
        • OPT: Lite-On iHAS122
        • Case: Bitfenix Merc Alpha + LCPower LC6650GP3 v2.3 650W
        • SND: Creative X-Fi XtremeMusic
        • OS: Windows 8.1 Pro x64
        • LAP: Acer Aspire 5530G
        • INET: DSL
        • Ostalo: ZBOARD Gaming Keyboard + A4Tech X-750BF, MGE Nova 1100VA UPS HTC Desire HD
      4. Naravno da može.Pored tog TV-Out priključka imaš i 2 izlaza za monitor(e).
        "Freedom is the right of all sentient beings"

      5. #3
        Member
        Na forumu od
        Oct 2005
        Lokacija
        Nis
        Poruka
        417
        Citat Citiram korisnika: DariusIII Pogledaj poruku
        Naravno da može.Pored tog TV-Out priključka imaš i 2 izlaza za monitor(e).
        auuuuuu, ladno ima dva izlaza a da ja nisam imao pojma...c c c c bruka!
        hvala puno!
        Menjao BuNnY_nIsH : 16.07.2008. u 02:57
        "I SaW A PiCtUrE oF yOuR gAmE oN A MiLk CaRtOn"

      6. #4
        Newcomer Avatar korisnika IRdesign
        Na forumu od
        May 2008
        Lokacija
        Požarevac
        Poruka
        15
        Da ne otvaram novu temu...
        Ja imam Asus EAX1650 Silent,valjda mogu i ja da stavim jos jedan monitor?
        Meni treba zbog video montaze,dosta bi mi olaksalo posao.

      7. #5
        Member Avatar korisnika DuleC
        Na forumu od
        Nov 2004
        Lokacija
        Sr. Kamenica
        Poruka
        1.682
      8. Moja mašina
        • CPU: Intel i7-3770k on Titan Fenrir EVO
        • MoBo: ASRock Z77 Extreme4
        • RAM: 2 x 4GB DDR3 Kingston HyperX Beast
        • VGA: Gigabyte GTX 260 OC 896MB
        • MON: 22" Samsung 225BW
        • HDD: Samsung SSD 830 128GB + WD 500GB AAKS
        • Case: Xigmatek Asgard, Chieftec CFT 600W modular
        • SND: Logitech Soundman S20
        • OS: Windows 7 Professional 64bit
        • INET: Wifi
        • Ostalo: APC Back-UPS RS 800, Samsung Galaxy S Plus
      9. Pogledaj izlaze na kartici pa ćeš znati

      10. #6
        Member Avatar korisnika Registered_user
        Na forumu od
        Mar 2005
        Lokacija
        Beograd
        Poruka
        274
      11. Moja mašina
        • CPU: AMD Sempron 2200 @ 1.8
        • MoBo: Mercury KNU400X-L
        • RAM: Corsair 512 + Kingston 512 @ 5-3-3-2.5
        • VGA: Abit ATI 9550
        • MON: Viewsonic VA903b
        • HDD: Seagate 320GB
        • OPT: LG 8525B CDRW i NEC 3540
        • Case: Frontier Aurora 350W
        • LAP: Dell Inspiron 1525 - C2D T5550
        • INET: DSL
        • Ostalo: Microsoft Natural Ergonomic 4000
      12. Postoje spliteri koji omogucuju da se na komp poveze i vise od 2 monitora. Kako se to tacno zove i gde ima da se nabavi nemam pojma. Ali pogledajte u bilo kojoj radnji koja ima izlozene monitore, svi oni imaju te splitere Cak postoji i obrnuta varijanta, 2 kompa na jedan monitor, ali naravno ne mozete oba da gledate u isto vreme, vec sa prekidacem se prebacujete sa jednog na drugi
        Stercus accidit

      13. #7
        Member Avatar korisnika IgorHW
        Na forumu od
        Sep 2006
        Lokacija
        BG
        Poruka
        1.882
      14. Moja mašina
        • CPU: i5 2400 -/- BOX Cooler :(
        • MoBo: Asus P8P67
        • RAM: 24GB DDR3
        • VGA: 5670 Silent
        • MON: Dell P2414
        • HDD: Vertex 4 128GB -/- WD20EARX -/- 2x WD10EACS
        • OPT: null
        • Case: Seasonic SS-520GM -/- Antec P182
        • SND: E-MU 0404
        • OS: W2K8 R2
        • INET: Kablovska
      15. @IRdesign
        http://www.asus.com/products.aspx?l1...69&modelmenu=1
        Ako je to ta graficka onda mozes.

        Citat Citiram korisnika: Registered_user Pogledaj poruku
        Postoje spliteri koji omogucuju da se na komp poveze i vise od 2 monitora. Kako se to tacno zove i gde ima da se nabavi nemam pojma. Ali pogledajte u bilo kojoj radnji koja ima izlozene monitore, svi oni imaju te splitere Cak postoji i obrnuta varijanta, 2 kompa na jedan monitor, ali naravno ne mozete oba da gledate u isto vreme, vec sa prekidacem se prebacujete sa jednog na drugi
        Sa tim spliterima moze da dobije identicnu sliku na svim prikljucenim monitorima a ne verujem da njemu to treba
        Opet prošla grtalica i zatrpala kapiju.

      16. #8
        Member Avatar korisnika Registered_user
        Na forumu od
        Mar 2005
        Lokacija
        Beograd
        Poruka
        274
      17. Moja mašina
        • CPU: AMD Sempron 2200 @ 1.8
        • MoBo: Mercury KNU400X-L
        • RAM: Corsair 512 + Kingston 512 @ 5-3-3-2.5
        • VGA: Abit ATI 9550
        • MON: Viewsonic VA903b
        • HDD: Seagate 320GB
        • OPT: LG 8525B CDRW i NEC 3540
        • Case: Frontier Aurora 350W
        • LAP: Dell Inspiron 1525 - C2D T5550
        • INET: DSL
        • Ostalo: Microsoft Natural Ergonomic 4000
      18. Ajde da i ovde napisem isto. Upravo sam pogledao video spliter firme Digitus, cetvoroportni, povezana su 3 monitora na njega i nisu klonovi. Evo linka http://www.digitus.info/en/products/datacom/?c=1288
        Menjao Registered_user : 18.08.2008. u 14:27
        Stercus accidit

      19. #9
        Member
        Na forumu od
        Nov 2003
        Lokacija
        Novi Sad
        Poruka
        6.308
      20. Moja mašina
        • RAM: 2x4gb
        • VGA: 7750 1gb ddr5
        • HDD: Samsung F3 1tb, F3 ECO 1.5tb, maxtor onetouch 750GB&1TB, Kingston V40 SSD
        • OPT: LG 20x DVDRW SATA
        • Case: Antec Mini P180 & OCZ ModXStream 500w
        • SND: Microlab Solo 5
        • OS: Ubuntu / Windows 8
        • LAP: Acer S3
        • TV: LG 42LD420
        • INET: Kablovska
        • Ostalo: Microsoft Arc Keyboard Microsoft Arc Touch Mouse
      21. ja i dalje mislim da gresis za taj splitter...
        ne bi matrox pravio ovo
        http://www.matrox.com/graphics/en/press/guides/th2go/
        da je tako jednostavno to odraditi obicnim splitterom...
        svaka graficka unazad par godina ima bar 2 izlaza, od gf4ti4200 i ati9000, pa naovamo...
        Ako mislite da je vas internet/TV provider najgori - niste probali PostaNET

      22. #10
        Member Avatar korisnika IgorHW
        Na forumu od
        Sep 2006
        Lokacija
        BG
        Poruka
        1.882
      23. Moja mašina
        • CPU: i5 2400 -/- BOX Cooler :(
        • MoBo: Asus P8P67
        • RAM: 24GB DDR3
        • VGA: 5670 Silent
        • MON: Dell P2414
        • HDD: Vertex 4 128GB -/- WD20EARX -/- 2x WD10EACS
        • OPT: null
        • Case: Seasonic SS-520GM -/- Antec P182
        • SND: E-MU 0404
        • OS: W2K8 R2
        • INET: Kablovska
      24. Ipak je Registered_user u pravu, mozes staviti extended desktop sa duplom vodoravnom rezolucijom (npr 2560x1024) i onda spliter da deli sliku na dve normalne rezolucije (1280x1024). Mislim da bi tako moglo, nisam probao. Doduse za samo dva monitora nema potrebe kupovati spliter.
        Opet prošla grtalica i zatrpala kapiju.

      25. #11
        Member Avatar korisnika Registered_user
        Na forumu od
        Mar 2005
        Lokacija
        Beograd
        Poruka
        274
      26. Moja mašina
        • CPU: AMD Sempron 2200 @ 1.8
        • MoBo: Mercury KNU400X-L
        • RAM: Corsair 512 + Kingston 512 @ 5-3-3-2.5
        • VGA: Abit ATI 9550
        • MON: Viewsonic VA903b
        • HDD: Seagate 320GB
        • OPT: LG 8525B CDRW i NEC 3540
        • Case: Frontier Aurora 350W
        • LAP: Dell Inspiron 1525 - C2D T5550
        • INET: DSL
        • Ostalo: Microsoft Natural Ergonomic 4000
      27. Ajde da se ispravim, posto sam pogledao ovo o cemu sam pricao. U pitanju su dve kartice sa 4 izlaza, i to je povezano na 3 monitora. U celu pricu je ubacen i spliter, nemam pojma kako je to tacno povezano, nisam se zavlacio ispod stola, hrpa kablova je tamo. Mozda je to moglo i jednostavnije da se uradi, tako ne nemam predstavu cemu uopste sluzi spliter, kad postoje 2 kartice?
        Stercus accidit

      28. #12
        VIP member Avatar korisnika Geek_master
        Na forumu od
        Mar 2001
        Lokacija
        NBGD
        Poruka
        2.611
        Ja sam prikljucio 3 monitora na 2 graficke kartice, posto imam 2 PCI-E slota. To mi se cinilo kao najjednostavnija varijanta, i sve radi perfektno. Jedna graficka je normalna, druga neka najjeftinija
        Roses are #FF0000, Violets are #0000FF,
        All my base are belong to you...

      Bookmarks

      Dozvoljeni tagovi

      • Ne možete pokrenuti nove teme
      • Ne možete odgovoriti u temi
      • Ne možete okačiti atačmente
      • Ne možete izmeniti svoje poruke
      •