teshko da ima po bash toj, mozhda je usamljen sluchaj. btw polovnjaci su nikad jeftiniji a kad je psp u pitanju nije bitno da li je polovan.
teshko da ima po bash toj, mozhda je usamljen sluchaj. btw polovnjaci su nikad jeftiniji a kad je psp u pitanju nije bitno da li je polovan.
Razmisljao sam ja i o polovnom... Videcu jos, imam vremena da razmisljam do kraja meseca.![]()
Let There Be Rock!!!
Fabricki 4.01 ili PSP na koji je naknadno instaliran 4.01?Update: Evo sad sam na nekom stranom forumu procitao guide u kom garantuju da se i PSP sa 4.01 moze "odraditi" istom metodom (pandora).
Stavi link.
http://forums.exophase.com/showthread.php?t=8848
U prevodu ako na kutiji pise G, ne kupujte, ako pise drugacije slovo, bezbedno je.
Inace, ko prati malo duze PSP scenu, i desavanja kod nas, znace da je razmak od pojavljivanja ovakvih verzija koje ne mogu da se hackuju i pocetka prodaje u nasim prodavnicama, prilicno velik.
Pa se tako mozda desi da kao i sa TA-082 plocama, da problem bude resen pre nego sto u vecem broju dodju do nas![]()
http://pspslimhacks.com/forum/index....ic,2535.0.html
Na istom forumu se na jos par mesta pominje da je 4.01 hakabilan.
Menjao loco : 19.09.2008. u 08:19
Ja nebih da sam naporan, ali mogu li dobiti jedan link za psp slim od 180e? Pokusavam da ga dovucem iz italije za 170e. Ovo bi bilo mnogo lakse a nije mnogo skuplje.
Koliko ja vidim nigde ne pise da se mogu flashovati TA-088v2 ploce (one o kojima pricamo).http://pspslimhacks.com/forum/index....ic,2535.0.html
Na istom forumu se na jos par mesta pominje da je 4.01 hakabilan.
Pise do 4.00, a ovo se sve odnosi na 4.01. (This will work with ANY PSP with ANY firmware (yes even 4.00)!)
U svakom slucaju Sony je prestao sa TA-088v2 plocama, i u Slim da ugradjuje nove ploce koje ne ometaju Pandoru. Ove "nehakabilne" verovatno nece ni doci do nas.
shta se deshava ako probam da hakujem nehakabilan psp?
pretpostavljao sam![]()
Menjao darkado : 22.09.2008. u 05:16
Jbg, ka mi neko kaze "ANY PSP with ANY firmware", ja to kapiram doslovce kako je receno. Ne mogu da nadjem, ali na istom forumu sam negde u nekoj temi procitao da se to odnosi i na fw 4.01, nigde nije precizirana oznaka ploce.
To mi bas puno znaci, s' obzirom da sam vec pomenuo da cu PSP kupiti u inostranstvu![]()
Pazi, moze da se flashuje firmwer 4.01, ali ako je konzola na kojoj se nalazi, iz fabrike izasla sa nekim nizim firmwerom, a naknadno je updateovna na 4.01. One koje su izasle sa fabrickim 4.01, su nemoguce za hakovanje, i to ne zbog samog firmwera nego zbog toga sto je ta serija sa 4.01 osim novog firmwera dobila i modifikovanu plocu TA-088, koja odbija saradnju sa Pandorom.fw 4.01, nigde nije precizirana oznaka ploce.
Eh, jbgTo mi bas puno znaci, s' obzirom da sam vec pomenuo da cu PSP kupiti u inostranstvuNe znam kad ces kupovati, ali imaj na umu da nijedna zastita na PSP-u nije potrajala dugo, sumnjam da ce i ovo, posto je DAX vec poodavno najavio da radi na razbijanju.
Samo da kazem da sam sinoc na drugarovom PSP-u igrao Wipe Out Pure i igra je stvarno ali stvarno extra! Nema sanse da ne skreces glavom dok igras!A dobar je Crash Warped sa ps1!
Uh, ja sam letos imao debeljka, naravno hackovanog i mogu reci da je extra. Imao je v3.90M33 i sve je prelepo radilo (jos i sada radi kod mog rodjaka kome sam prodao). Meni je sluzio za zanimaciju dok idem busom (naravno ne gradskim nego medjugradskim) tj. da mi proleti vreme.
Baterija mu traje oko 8h bez problema.
Kada sam uzeo psp,...imao sam na kartici od ortaka film,.savrsena slika,zvuk,..al me zanima,koji konvertor da koristim da bi neke filmove prebacio u mpeg4,i da li kad pustam te filmove,..imam i prevod ili neku opciju pustanja titla,..ili je to neizvodljivo,.ne znam kako se taj plejer ponasa.
Bookmarks