Znam na sta se odnosilo pitanje,ali kakve veze ima sto je FSB 334MHz?Ako je dobra ploca,to nije nikakav problem i ako se proc lepo slaze sa memorijom.
Nema bas puno primeraka na 3GHz ali znam da ih je bilo,kad sam ja uzeo taj proc.
Znam na sta se odnosilo pitanje,ali kakve veze ima sto je FSB 334MHz?Ako je dobra ploca,to nije nikakav problem i ako se proc lepo slaze sa memorijom.
Nema bas puno primeraka na 3GHz ali znam da ih je bilo,kad sam ja uzeo taj proc.
Menjao moca87 : 10.12.2007. u 23:36
Some say that his voice can only be heard by cats, and that he is banned from the city of Chichester. All we know is... he's called The Stig
Velike, retko ko drzi Orleans za svaki dan preko 300.
Izgleda da me koci ovaj GeIL Ultra.Ako je dobra ploca,to nije nikakav problem i ako se proc lepo slaze sa memorijom.
Ionako cu u narednom periodu (mesec-dva-tri) da uzmem X2 4000+ tako da mi je ovih 2520 dosta za sada...Nema bas puno primeraka na 3GHz ali znam da ih je bilo,kad sam ja uzeo taj proc.
Imam mali problem sa klokovanjem ovog procesora. Digao sam ga na 3GHz i 3Dmark05 mi prodje bez problema ali orthos puca, ja smanjim na 2.9GHz ali mi opet puca orthos. Napon drzim na 1.376 ali i kad ga povecam isto se desava. Nekad pukne nakom 30 sec a nekad nakon par minuta. Nevjerujem da je do memorije jer je radila i na vecoj frekvenciji a HT drzim na 840MHz. Temperatura CPU je oko 47C.
Ako vam ide suvise lako, pogledajte bolje. Mozda vam ide nizbrdo.
Pustio sam prvo Small FFTs a prioritet 10 poslije sam prebacio na blend i prioritet 1 ali opet isto.
Mozda je to ipak preveliki zalogaj za taj procesor.Orthos na 10-ki brzo razbija sve iluzije,zar ne?
I ja sam imao skoro identicnu situaciju,izvucem 3dmarkove ali "Orthos kaze"smanji malo".Radice on mozda na 3GHz ,samo nemoj da te zacudi kada ti se u sred igrice zaplavi pred ocima.
Mada,mozda je i do memorije...Int.mem.kontroler je chudo,radi kako mu se cefne.![]()
Evo maloprije sam smanjio na 2,8GHz i prolazi orthos. Nista probacu jos malo da se mucim valjda cu nesto da uspijem. Vidim da dosta njih drzi proc na 2.9 i 3GHz pa bih i ja zelio da ga potjeram toliko. Nekako mi lijepo kad vidim da je proc na 3GHz![]()
Ево и ја мога потерах преко тројке! Данас је радио читав дан и није правио проблеме... тестирао сам га само са Еверестом...можда би могло и више - нисам пробао...
Мало ме буни моја меморија... наиме, имам 2х512 Transcend и 1х1024 Kingmax, све то на 800... када сам пробао са 2х1024 Kingmax резултати су били смешни - мислим да је било до неких 20%... других модула немам да бих експериментисао...
Menjao Jovandeka : 22.01.2008. u 22:21
Dobri vam ti "Biostari-i".Ja kad bih stavio toliki FSB istopio bih i ovo malo rebara shto je ostalo na chipsetu(pola se vec istopilo).![]()
Da l' je moguce da je zbog Dual chanel-a tolika razlika u rezultatu ili je to do Everesta?
Some say that his voice can only be heard by cats, and that he is banned from the city of Chichester. All we know is... he's called The Stig
Сигурно да утиче и сингл-дуал ченел, али и тајминзи 4-4-4-12 као и ''кохабитација'' плоче и меморије...
Bookmarks