-
Member
Nema fixa, iskljuci uTorrent dok surfujes.
-
Member
Hehe ..taj fix mi je poznat, nego često zaboravim posle da ga upalim.
Da, još jedna stvar: izgleda se prije neki dan update-ovao utorrent i nešto se shebao. Sad mi daje da sam seed-ovao samo otkad se on update-ovao, i u minus sam za ratio, iako samo imao prije dobrano preko 1 ratio.
Menjao mmsandi : 23.02.2013. u 16:18
-
Member
Izašao µTorrent Stable (3.3 build 29342)
Izgleda da je jedino rešenje za problem koji se javlja najnovija verzija i ćao 2
-
Member
Kako da u uTorrentu onemogućim bespotrebno stvaranje zilion konekcija koje ne rade ništa? Ja npr. omogućim 60 konekcija za 20 torrenata i znam da ima seedera kojima treba torrent, ali zbog ostalih koji su samo povezani (ne skidaju i samo zauzimaju slobodnu konekciju), ovi kojima torrent treba ne mogu da dođu na red.
-
Ja sam stavio za maksimalni broj konekcija po torrentu 20 (i vise nego dovoljno ako skidas sa privatnih trackera) i maksimalni broj upload slotova po torrentu na 10 i nikad mi se ne kaci vise od 10 leechera kad taj torrent seedujem. A za broj globalnih konekcija ipak stavi malo veci broj tipa 200. I zar ti se odmah popuni tih 60 konekcija, ja evo imam u vuze 136 torrenata, sve sa privatnih trackera i samo 8 konekcija ima.
-
Member
Tako i ja radim. 20 konekcija po torentu je zaista dovoljno ako se skida sa iole dobrih privatnih tracker-a.
Tih 60 konekcija se popuni veoma brzo, ALI, čačkao sam malo po naprednim podešavanjima uTorrenta i ima opcija da se neki peer/leecher diskonektije posle određenog vremenskog perioda ako ne skida ništa od mene. Peer_disconnect_inactive_interval - mada, podešeno je na 300 sekundi, što je i najmanja cifra (ostale cifre uTorrent ignoriše). I to je mislim to, nema nekih drugih podešavanja koje mi mogu pomoći.
A zašto 60 maks. konekcija? Jer je 740N manje-više kršware ruter.
U svakom slučaju, hvala na pomoći.
Menjao dzonihsv : 28.04.2013. u 11:21
Dozvoljeni tagovi
- Ne možete pokrenuti nove teme
- Ne možete odgovoriti u temi
- Ne možete okačiti atačmente
- Ne možete izmeniti svoje poruke
-
Pravila Foruma
Bookmarks