Svaka chast na umeshnosti.Ja sam smotan za ovo.Imam Thermaltake Armor kucishte i ono mi je malo u poredjenju shta sam sve natrpao unutra...moracu da preduzmem neshto.
Svaka chast na umeshnosti.Ja sam smotan za ovo.Imam Thermaltake Armor kucishte i ono mi je malo u poredjenju shta sam sve natrpao unutra...moracu da preduzmem neshto.
MEMENTO MORI.
Jedino jos atx od maticne da stavis u buzir, posto ti prolazi kroz metalnu stranicu (koji si verovatno obradio posle secenja) mogu zice da se taru o istu i da izolacija progleda. ne bi bilo lose da slikas i sa druge strane stranice (sumu kablova) da se vidi gde sta ide.
Born to overclock!
Aj sad preimenujte tread u: "Kakva vam je unutrasnjost kucista?". Moze?
Pa da se izredjamo svi
Svaka cast to je vrhunski cabel menagment!
Evo moj
Cika djoso imam ja sertifikat za bam bam
Puff...jbt.svi ste uredniji od mene...ajd' i ja veceras u dokolici pred trening reshih da koliko toliko sakrijem kablove od sondi,rpm regulatora i ostalih zezalica...sad je promaja od 3 fana 12-ice...SATA kablovi su zeznuti za skrivanje tj.nemoguce ih u potpunosti je sakriti zbog krute veze sa plochom...
Mastercula i Stoske:shta cete bolje od toga...vama je unutra pustinja Mohave a meni dzungla Amazona
Josh gori mi je rusvaj od externih kablova oko kucista:skener,stampach,usb hub,ic,kamera,zvuchnici,A>point,skystar 2-kabal,"s"-izlaz,dvi izlaz,USb-pocket pc cradle, i ne mogu da se setim shta vishe nisam nakachio...
PS<DTK@:koja ti je plocha u kucishtu?
Menjao DARK SIDE : 09.03.2007. u 19:24
MEMENTO MORI.
DFI m u je u kucistu
edit:
Pretece me DTK![]()
Menjao BigJoe : 09.03.2007. u 19:51
Ja sam skoro malo sredjivao kablove kod mene, ali nishta specijalno. Imam malog chifa pa bih mogao da uradim DTK-ov mod ali koristim fanove na levoj stranici pa bi trebao da sechem kablove a to ne zelim.
@ DTK - svaka cast, tako se radi !
Jawa Klub Srbije
Bookmarks