Ja sam neshto chachkao u mom malom centurionu tako da kachim danas slike
PS: domi ima bash lep avatar![]()
Trying to secure Windows is like trying to re-establish virginity in a hooker.
cek cek evo ga silverglider![]()
Only Pain In Rugby Is Regret
Pa onda ovo moje "skrivanje" nije tako ni lose (narocito iz ovog ugla gledanja)
Izvinjavam se zbog spama ali mislim da treba da objasnite lepo coveku a i novima na forumu da je kolega napustio forum zbog identičnog avatara (nadam se da i dominator nije mnogo vezan za taj simbol)!!!
Vezano za temu, moram da pohvalim coveka koji je ovo i pokrenuo, posto je ovo stvarno jedno od lepsih sakrivanja kablova koje sam video (ovo na slici koju prilazem mi je malko lepse, nazalost nije moje)!!
Je*** ti Čak Norrisa kad Jelena Karleuša spava, a budna je sasvim
to na slici sto si prilozio je vec vidjeno par puta na ovom forumu a po meni ne predstavlja skrivanje nego izuzimanje zica. lik je (inace nemac) direktno lemio neke zice na maticnu plocu, pozadi.
Jawa Klub Srbije
WARRANTY VOID WHEN BOUGHT
Znam da je bilo par puta na forumu i da je lemio neke zice, ali ih je i dosta sakrio na vrlo lep nacin. Posebno su zanimljive one bakarne cevke kroz koje je proveo dosta zica. U svakom slucaju, nesto ovako lepo mi nebi smetalo ni u svakoj trecoj temi da gledam ako treba![]()
Neznam koje je ali ti mozda slika celog pomogne da ga prepoznas/nadjes
Je*** ti Čak Norrisa kad Jelena Karleuša spava, a budna je sasvim
'ajd' baci link na njegov tred, mozda gresim pa hocu da pogledam, ali mislim da nije provlacio nikakve zice kroz bakarne cevi i da su to Cu sipke kroz koje je direktno pustio 12V, 5V, 3.3V i Gnd.Znam da je bilo par puta na forumu i da je lemio neke zice, ali ih je i dosta sakrio na vrlo lep nacin. Posebno su zanimljive one bakarne cevke kroz koje je proveo dosta zica.
mozda gresim...daj link.
Jawa Klub Srbije
Bookmarks