"I'd rather have a bottle in front of me than a frontal lobotomy."
"I don't have a drinking problem 'Cept when I can't get a drink."
Imas li nekakav sajt za tu banku u Segedinu,mada ne razumem madjarki moracu druga da zovem da mi prevodi![]()
www.raiffeisen.hu mada dosta su skrti sto se tice detalja ja sam im mail slao pa odatle znam
Kada budes izvadio karticu javi kako radi na Paypalu,i kakava je procedura za karticu,i ja bi je odmah uzeo,da li moras da imas otvoren tekuci racun kod njih?pozdrav
![]()
za sada sto znam... ne treba tekuci samo taj depozit. procedura je sa pasosem otvoris kod njih racun platis clanarinu za karticu, oni ti za 5 radnih dana posalju u srbiju karticu koja nije aktivna, onda nazoves njihov korisnicki servis i aktiviras je (pin dobijes kako sam skontao odmah prilikom otvaranja ) i web servis je za dzabe ono gledanje stanja itd.
e sad nisu mi jos odgovorili da li platis nesto kada stignu pare od paypala(sem onoga sto naplati paypal) i da li moraju pare stici u forintama.
Menjao raindog : 09.11.2006. u 16:42
Sada mi se ponovo javila neka nadaodmah bi otisao za Szegedin samo moram prvo vizu da izvadim ,odbili su me za Amex B.Intese ne znam ni sam zasto, i sada trazim nacin da pocnem sa tim Paypalom,pa onda sam naleteo na milion Virtualnih kartica i njihovih servisa ,ali su mi sumnjive i dosta skupe,tebi u svakom slucaju hvala i pozdrav
![]()
Menjao raindog : 09.11.2006. u 16:53
sad sam zvao paypal direktno i pitao za Madjarsku. lik je proverio i kaze da je madjarska na listi i da ako nabavim Visa Classic karticu da nece biti problema sa registracijom
Ljudi, shta vam je sa tom Madjarskom, pa uzmite amex![]()
無限
A kako cesh sa madjarskom ?Imash rachun u Madjarskoj banci i svaki put cesh da idesh u Madjarsku da bi podigao pare ?
![]()
無限
Pa moze sa tom istom Visom da digne pare na bilo kom bankomatu... A za Amex, jbg nisam redovno zaposlen pa bas nece da mi ga daju
Bookmarks