Chak i da nismo znali, shta mi imamo od toga ?![]()
Chak i da nismo znali, shta mi imamo od toga ?![]()
無限
Pa ima nas koji smo ovde ali možemo (is)koristiti i usluge koje su komšijama dostupne. Probaću u decembru kad skoknem do Hrvatske.
Naravno, znao sam za to od ranije.
![]()
Novi momenat u ovoj spanskoj seriji je da mi je stigao izvod, ali na istom nema nikakvih podataka o transakciji![]()
Spirito di Punto
Hoces li obaviti transakciju na paypalu? I koja ti je to viza Nordea Banke?gde je ta banka?![]()
Shto znachi da nisi ni kliknuo tamo da hocesh verifikacijuTo sam ja uradio kada sam davno otvarao paypal nalog, pa sam posle tek provalio da moze i da se verifikuje sa tim skidanjem 1.5e..
Shto se tiche Hrvatske, ti morash da zivish tamo ako hocesh da iskoristish to shto se nalazi na paypalu, ako si ovde, a imash njihovu karticu, isto je kao shto svi rade sa paypalom ovde..
無限
Ja sam više ovde, ali i tamo sam par dana otprilike svakog meseca i imam dvojno državljanstvo tako da bi trebalo da mogu nešto da iskombinujem. Meni bi značilo da mogu i da primam uplate ali to ne može kod njih.
ljudi ako neko nadje nacin da se prima placanje neka me please obavesti. puno bi mi znacilo ovako primam pare preko western uniona![]()
"I'd rather have a bottle in front of me than a frontal lobotomy."
"I don't have a drinking problem 'Cept when I can't get a drink."
Za sada se bojim da ne postoji način da primaš pare...western union, ikobo, wire transaction, stormpay itd su ti alternative...
Driver, sta se desava sa tvojom karticom, da li jos uvek mozes da placas preko rapidshare ??
pozz
Banka je u Danskoj. On ima boravisnu dozvolu za Dansku, i prijavljen je na adresu u Kopenhagenu
Ne samo da sam kliknuo za verifikaciju, nego su mi iz korisnickog servisa rekli da su u vreme kad sam se prijavio na PayPal izvrsene dve transakcije od po 0.8 evra. Sada mi stoji: Complete Expanded Use Enrollment, i tu treba da ukucam broj. Naravno, broja nemaCitiram korisnika: driver
![]()
Mozda je problem sto su bile te dve transakcije? Ni sam ne znam kako je to moguce jer nijednom nisam dvaput kliknuo na proceed, bas iz ovog razloga.
Edit: Sad vidim opciju Resend Number. Pokusacu.
Menjao petkods : 04.11.2006. u 11:53
Spirito di Punto
Kako ne mozesh da me nadjesh, poslao sam ti pm, a nisi me ni pitao nishta![]()
無限
poslao sam ti pm... nadam se da ces moci da produzis veceras ! Zadnji pm od tebe je sa 063 brojem koji je nedostupan![]()
Menjao mijatovic_86 : 04.11.2006. u 19:37
Bookmarks