U Srbiji smo i imamo to što imamo.
U Srbiji smo i imamo to što imamo.
Samsung 51D6900
Samsung 40A656
kod mene provereno moze da izvuce 6mbit. tj 5.5/0.85, nego nesto nije bilo u redu, juce sam ga vratio na 1.5mbit i odma stavio speed up i speed up je radio onako kako sam napisao... a sto se tice zamene zoves i oni dodju za dan, dva, tri zavisi kako kome i ako tvoj ruter ne valja ostave ti novi, meni su tako uradili
Google to uvodi, koliko znam, samo u jedan grad. Sta da kazu tek u ostatku USA. Sto bas Kanzas Siti? Jel bio tender? Da nije gazda Googla iz Kanzas Sitija.
Pogledaj malo forume. Situacija u USA van strogo urbanih sredina nije bas sjajna. Da ne pominjem Australiju ili jug Afrike. Kum u Bocvani 2mb placa preko 100€. Place od srece kad dodje kod mene.![]()
Boris
7 godina free je 5/1 uz 300$ sto kosta cena instalacije da predjes na fiber kasnije.
Plus moze na rate![]()
After a full 6 hours, 8 frames had encoded:
http://x264dev.multimedia.cx/archives/360
Hmmm
Telekom jednostavno MORA da odgovori makar na ovo...
http://www.verat.net/sr/novosti/2012...o-1590-dinara/
Ako ne ponude makar 4Mb na 12 meseci za te pare, odosmo svi, jer bar to nije problem.
Da uzmemo MIK i da zapalimo![]()
For most people there is the PS2. For those with money to spend there is the PS3. And for oil tycoons there is Man City.
Ja 99% prelazim na Verat zbog te akcije, to je 300 din manje mesecno nego sto sam placao lelekomu za tu brzinu na proslegodisnjoj akciji od 50% manje cene. Znaci prvo vecina ljudi misli da nece ponoviti tu akciju, a i ako je ponove opet su skuplji od verata, a jos ako ugovor bude 24 meseca....
Nadam se da Verat ne throttle-uje torente i slicno![]()
Pazi ja kada sam bio kod Verata pre par godina tada im je net radio super, znaci nikakvo blokiranja torrenata ili nesto slicno. Podrska na nivou, odmah se javlja na telefon i sto je najbolje su ljubazni. Davali su rutere na koriscenje, ali ovo ti je informacija stara bar tri godine. Kako sada stavri stoje to neznam ali znam dok sam bio da je sve bilo ok. Jedini razlog zbog kojeg sam sa Verata preso na Telekom je bila neka akcija u to vreme, jer na Veratu mi se taman ugovor zavrsio a kod Telekoma su bas dali neku akciju i to je bio razlog prelaska. Tako da imam samo dobre reci za njih. Ko zna ako ovi slepci od Telekoma ne daju neku akciju u skorije vreme eto mene nazad na Verat.
Da li je neko menjao vlasnika telefonske linije u skorije vreme (zbog boxa)? Zanima me koliko se obično čeka i da li nešto košta? Zaboravio sam danas da pitam u korisničkom servisu, jer je tip za pultom bio neverovatno dosadan i ubeđivao me da uzmem nešto što nisam hteo, pa sam na kraju maltene pobegao. Vezaću se verovatno na godinu dana i uzeti onaj huawei dualsim za 2400rsd kada ga dobiju.
Hvala
♪ .. For the animal's soul is mine, we will be completed right before your eyes .. ♫
♫ .. I have no control this time, and now we both shall dine in Hell tonight .. ♪
Bookmarks