Razmišljam da potpišem ugovor na godinu dana za BOX. Da li neko zna da li su ovo dovoljni parametri za 6mbps uz IPTV: Max. Bandwidth Down/Up(kbps): 17920 / 1089, SNR Margin Down/Up(dB): 19.8 / 9.4, Attenuation Down/Up(dB): 17.1 / 13.5, Power Down/Up(dBm): 19.1 / 11.3?
koliko se ja razumem daima u orionu akcija 5/1 za 1599 na 2 godine
Ja cekam pet dana da mi odobre da uzmem box, jer linija mora da se vodi na mene
Menjao Dragan : 01.08.2012. u 17:34
Posalji Vuk-u private message on ce ti dati najbolji odgovor za parametre linije
Ja isto trebam uskoro da uzmem taj box paket iptv+internet, ove detalja sa rutera
SNR Margin: 30.8 dB Downstream / 29.3 dB Upstream
Attenuation: 16.0 dB Downstream / 5.6 dB Upstream
Output Power: 19.1 dBm Downstream / 12.3 dBm Upstream
Attainable Rate: 16832 kbps Downstream / 1225 kbps Upstream
Connection Speed: 4096 kbps Downstream / 509 kbps Upstream
Interesuje me da li je dobar signal i da li ce morati da mi bude ukljucen interleaving kada budem uzeo iptv ili ce moci bez interleavinga (ako to moze uopste da se vidi iz ovoga sto sam kopirao)?
U zadnje vreme od kako su pocele paklene vrucine, adsl mi radi ocajno. Jedva 4mbit/200kbit a imam paket 4/512. Menjao sam router jer sam pomislio da je stari u kvaru.
Da li jos neko ima slicnih problema?
pro’ gram mer (n.) - An organism that converts caffeine into code.
Znaci da zalivamo bandere da se popravi ADSL.
pro’ gram mer (n.) - An organism that converts caffeine into code.
Iscimavas ih da ti zamene , dodju ljudi i donesu novi a stari odnesu..
Koliko im treba da dodju?
Ja sam citao da su nekima trazili da donesu stari ruter a posle 10-15 dana ih zvali da dodju po novi. Za to vreme nisu dobili nikakvu zamenu vec su ih ostavili bez rutera a to mi se ne svidja pa zato pitam.
Menjao Masinac : 02.08.2012. u 00:10
Ma jok, cimas podrsku 2-3 puta i zahtevas promenu rutera jer znas da je on crko i donesu za dan radni do dva, ako si izvan bgd-a mozda te razvuku na par dana dok dodje cika da donese ali ne vise od toga..
Gugl uvodi gigabitni net u usa,ako hoces jeftinije onda dobijes 10/1mbs za 300 dolara dozivotno...a gde smo mi? O cemu mi pricamo...
Bookmarks