A evo i rezultata mog Apacera HT203 2GB!
Kao sto vidite rezultat je oko 20 MB/s, a mereno je na ThinkPad T30 sa PCMCIA USB2.0 karticom, pa predpostavljam da je do kartice to usporenje jer na drugim masinama daje oko 30 MB/s...
Ako neko zna da moze nesto softverski da se podesi neka mi objasni.
Hvala
Menjao dzejzel : 01.12.2006. u 23:17
Ja uzeh tog novijeg 200x ali od 4 giga - sve preporuke..
http://www.benchmark.co.yu/forum/sho...4&postcount=12
Menjao Haludza : 02.12.2006. u 00:23
Wrong. Kinda![]()
Najpre, kao sto verovatno i sam znas (necu da ti solim pamet), postoji verzija HD Tach-a koja testira i write performanse, kao i read (HD Tach 3 RW... koja se placa, $49.95).
Ipak, ova verzija koju mi koristimo, besplatna (HD Tach 3 free/non-commercial) meri samo read.
Sto se pak Sandre tice, istina je da ona testira write performanse... ali, isto tako i read. Medjutim, sam skor koji se na kraju izbaci je kao neki mix read&write, nesto pomesano, sto je program kao ocenio da odgovara drajvu koji je testiran... sto naravno nema veze sa zivotom.
Tako, za ovaj isti flash Sandra izbacuje index od 28MB/s... sto ne odgovara ni jednom deklarisanom parametru (30MB/s read, 18MB/s write)
Zato kazem - Sandra sucks![]()
WARRANTY VOID WHEN BOUGHT
@ CAR
moj odgovor je trebao da razreši gornju dilemu zašto neki sajtovi koriste Sandru ili tačnije kombinaciju HD Tach (free) i Sandre... nisam nigde razmatrao verodostojnost benchmarka.
a inače imam i ja HD Pro za kućnu upotrebu.![]()
Menjao andjelkoyu : 10.12.2006. u 15:01
Transcend JetFlash V30 2GB
Kao što je neko rekao, koliko para toliko muzike... cca. ~ 2500 din.
Hello, Oompa Loompas of science!
ljudi ali zar bar kod flesh diskova ne bi trebalo da dobijete ravnu liniju i za citanje i za upis?
Pa koja su to kola bolja od Moskvica?
Moze da bude, ali ne mora da znaci.
Evo onaj moj za primer, sada je ravna crta (blago opadajuca), dok je nekada bilo drugacije: ravna crta do pola kapaciteta (nekih 33MB/s), pa onda solidno opadajuca (da bi se zavrsila na nekih 29MB/s). Uostalom, imas slike na prethodnoj strani, pogledaj.
Sta je razlog promene - ne znam. Sve je ostalo isto - ploca, drajveri... flash...
Menjao CAR : 11.12.2006. u 10:57
Dao mi drug neki RunDisk od 2GB da nesto odstampam, pa rekoh kad je vec kod mene da ga "ocenim".
Rezultati su u attachu.
Sam utisak o flashu...prosek. Kada se upali diodica vidi se fuserski odradjen dizajn, i sva plastika i poklopac skripi pod rukom. Plastika je neverovatno osetljiva, i cini se da se svaki trag nokta prepoznaje.
Zaboravih da kazem da su deklarisane brzine 16/12, sto se bas i ne poklapa.
Evo i fotografije ovog primerka.
Menjao WebWolf : 21.12.2006. u 16:42 Razlog: Dodavanje slika
Ovaj thread mi se sve vise svidja.. sve je vise slika, razlicitih flash-eva, razlicitih brzina...
Krajnje informativno... i za svakog ponesto!![]()
Care, ajde reci ako znaš podatak kolika je brzina Apacera (1GB) 220 i 320, nigde na netu ne mogu da nadjem taj podatak a na zvaničnom sajtu ga nisu stavili?
Od silnih prodavnica po guglu čovek ne može da dođe do prave informacije !!#"$$!#"$!%#""GRRR![]()
Menjao Dark_AveNGER : 22.12.2006. u 15:36
flying in a B16A2
Bookmarks