Proizvodjac za taj model 110 deklarise "Read 10~12 MByte/s, Write 8 MByte/s", a on na testu postize Read 27 MByte/s, Write 24 MByte/s !? Ne kapiram sto su na zvanicnom sajtu prikazali performanse sopstvenog proizvoda za 100-300% slabije.
Proizvodjac za taj model 110 deklarise "Read 10~12 MByte/s, Write 8 MByte/s", a on na testu postize Read 27 MByte/s, Write 24 MByte/s !? Ne kapiram sto su na zvanicnom sajtu prikazali performanse sopstvenog proizvoda za 100-300% slabije.
Menjao MCRadisha : 15.02.2007. u 12:11
[x]
Isto i Kingston... Model DT deklariše kao 6/3MBps a postiže valjda 11/7MBps, dok model DT2 deklariše 11/7MBps a postiže negde 20/12MBps... naravno u maximumu sa velikim fajlovima.
Best game ever - Under development Oh My God 2.00.1xxxx.88 !!!
~ Merhaba veliki kalife, presvetla zvezdo istoka... ~ ~ Hvala, dobri moj IzNoGooDe... ~
Cekaj, hoces da kazes da je to moguce da Transcend deklarise Read 10-12, Write 8 Mbyte/s, a da na testu postize 27, odnosno 24 MByte/s?
Svi proizvodjaci deklarisu uvek nesto manje od realnih rezultata. Pretpostavljam da ne zele da izgledaju kao lazovi u ocima onih koji koriste njihove proizvode na starijim konfiguracijama, slabijim procesorima, PATA diskovima i slicno. I Apacer deklarise nesto nize vrednosti, ali ovo sa Transcendom 110 mi je neverovatno. Bas da tri puta umanje rezultat?
[x]
Apacer HT203 2GB
Koji li je ovo HT203 grafik po redu ovde...![]()
WARRANTY VOID WHEN BOUGHT
bice ih josna osnovu ove teme sad svi uzimaju HT203
![]()
Mozemo da mu damo Benchmark user-award.
Doduse, nema ljutnje, zasluzio je... Jos samo da je malo dostupniji nama juzno.
Ako bi neko mogao da posalje PM gde ima da se kupi HT203 ili Patriot oba od 1GB bio bih
jako zahvalan.
ht203 obichno ima u imtelu, patriot je bio u hot hardware sobi ..mislim da je kog bgilegala bio...
Dark Angel: Ja licno preferiram Zalmanove coolere i sama pomisao da su mi u kucistu daju subjektivno neki lep osecaj Bane87: Kada su ventilatori na LOW, vlada apsolutna tisina.
Kingston DataTraveler 2.0 - dobar odnos cene i kvaliteta.
Vec godinu dana sljaka bez greske.
Evo malog doprinosa temi.
http://www.xbitlabs.com/articles/mem...oundup_13.html
Menjao karmacoma : 20.02.2007. u 17:37
Bookmarks