Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2024)

Gledao nešto ranije "Man on Fire", nije mi se nešto dopao. Veliku zaslugu bih pripisao drogiranoj kameri, vrtilo mi se u glavi dok sam gledao.
Ovaj je već nešto drugo. Navodno su Semu L. Džeksonu nudili glavnu rolu pre Denzela, mislim da bi pokidao u toj roli. Mada ni ovako nije loše ispalo, bar je Džekson dobio odgovarajuću rolu u GTA SA :).

Moglo je bolje, neki veći zaplet ili makar razrada likova Brenera (Travolta) i Sanhil (Stouv) i njihove interakcije (pozadina njihove priče), ovako kao da su pali niotkuda.
Mada, generalno mi se dopada film. Travolta mi je dosta simpatičan i sam praktično vuče film. Ako film već nije nešto, Travolta jeste.
 
Zavidim ti jer treći i četvrti nastavak će nesumnjivo biti još maestralniji.
--------------------
Prvi put kad je izašao gledao sam otprilike pola sata i otišao drugim poslom, nije me nešto držao. Drugi put je bio sasvim ok a sad na treće gledanje za preporuku, taman ta ocena oko osmice sa imdb.
 
Civil War, pa naako, očekivao sam više, drugačije... kao da sam gledao spojeno dve epizode The Last of Us. Vidi se da nije visoka produkcija. Ima dobrog prašenja ali većinom je spor. Dosta spor. Svakako ga treba pogledati ali hajp je uradio da sam očekivao mnogo više.


Džesi Plemons je briljirao sa svojom epizodom psiha.
 
Poolmaker@ Četvrti??Zar nije trilogija?
 
Обновио сам први део пре десетак дана, да бих други испратио свежег памћења. Првих два сата је пролетело, онда је последњих пола сата - 40 минута постао напор, не зато што дуго траје него ми се једноставно није свидео цео тај обрт на крају. Све у свему добар је, разлика у односу на први део где је доминирала мушка екипа глумаца, у другом доминирају жене...
8/10
 
Sinoć bio sa mladom u bioskop, prvi put posle 15 godina. Gužva, jedva uđosmo. Prepune dvorane pa ubcili termine dodatne. Domaći neki film, lako štivo, limunada.
.
 

Пааа... Добра екипа глумаца, прича мање-више ОК. Али нешто недостаје да би имало већу оцену. Мада, мислим да је на IMDB баш ниска. Можда заслужује просечну 5,5.
 

Пааа... Добра екипа глумаца, прича мање-више ОК. Али нешто недостаје да би имало већу оцену. Мада, мислим да је на IMDB баш ниска. Можда заслужује просечну 5,5.
Uh ja sam hteo taj da pogledam i slucajno videh ocenu, i onda se setih kakve sam sve kritike popio ovde jer sam gledao film koji je imao ocenu 5.0 i nisam bio zadovoljan, a tek posle filma sam pogledao ocenu i onda me svi ubedjivali da treba prvo da gledam ocenu, pa propustih ovaj. A po tvom postu rekao bih da je ipak gledljivo?
 
Odavno mi velika imena ništa ne znače - vidiš i sam na primeru Travolte & Co. da će glumiti u svakakvom smeću samo da imaju kontinuitet i budu i dalje na radaru, da ih ne zaborave.
 
Trabanvolta je izgubio harizmu negde kad je ostao bez kose. Motherfucker i Casell su mi uvek gotivni. Zna se sta se ocekuje od filma sa 5 ocenom. Ko zna mozda iznenade pa promenim mišljenje.
 
Civil War, pa naako, očekivao sam više, drugačije... kao da sam gledao spojeno dve epizode The Last of Us. Vidi se da nije visoka produkcija. Ima dobrog prašenja ali većinom je spor. Dosta spor. Svakako ga treba pogledati ali hajp je uradio da sam očekivao mnogo više.


Džesi Plemons je briljirao sa svojom epizodom psiha.
Biću oštriji od tebe. Ovaj film nije nužno pogledati. Par vrlo brutalnih scena pokušava da zamaskira izostanak smisla cele priče. Rat je loš?! Vau, da. Tragično bezukusan film. Nedovoljno akcion, nedovoljno intelektualan.
Čudim se ovako visokoj oceni na imdb. U stvari, pretpostavljam da to duguje (inače oskudnim) scenama građanskog rata, nekolicini mrtvih i par razrušenih kuća, koje valjda šokiraju persone na zapadu.
4/10
Za Plemonsa se slažem, on je tu jedini vredan pomena. I donekle gospođica iz Prisile, koja ovde igra mladu novinarku na početku karijere.
 
When Evil Lurks nije loše ali ostadoh neisprepadan. Ima dobar tempo film nije me smorio ni u jednom trenutku ali ipak nešto mu malo nedostaje da bude vrh.
Nedostaje mi pozadinska prica o poreklu zla koja je mogla komotno u 10-15 min da se spakuje. Relativno je kratak film sat ipo
 
Meni je odličan upravo ga odgledah.

Za tall trees nisam ganjao net ali sad cu, cenim da je to kada je isao na okupljanje kulta delovala minje jedna scena ili prosto posle toliko filmova gde se kultovi (uticajne grzpe) okupljaju u sumama.

Moje vidjenje sustine filma

Svako vece uz TV se druzimo sa djavolom, ovde je to slikovito i graficki dok je aludirano u realnosti uz strasne vesti iz sveta ( pocetni segment filma). Deo sa hipnozom se odnosi na svakpdnevno ispiranje mozga ovim aparatusom

P.S. ima jedan solidan film za koji nisam znao o cemu se radi kada sam krenuo da gleda a bavi se ulaskom dvojice u kult, sniman kao dokumentarac. Ali ne mogu da se setim imena.

Evo ga, ne treba istrazivati o filmu previse dok se ne odgleda.

 
Poslednja izmena:
^
A documentary about conspiracy theories takes a horrific turn after the filmmakers uncover an ancient and dangerous secret society.

Druzeee, cekaj, razmisli! :LOL:
 
O tome ti pricam, naleteo sam na tv na mozda pola i nisam nista znao o filmu.
film je klasican mockumentary
Kraj je zanimljiv, vrlo
 
Nazad
Vrh Dno