Šta je novo?

Telefon za oko 200 evra

Gazu

Poštovan
Učlanjen(a)
31.10.2020
Poruke
296
Poena
75
Društvo, trenutno imam Xiaomi Mi A2 Lite. Podosta on mene služi, al gledam da pređem ipak na nešto novije. Gledam opet tako neki telefon za do 200 evra da uzmem.

E sad, primetio sam da ima Motorola Moto G23 za 20k dinara. To mi je super cena, 8GB RAM-a, 128GB interne... E sad, neki MediaTek procesor... Nisam gledao recenzije kakva je kamera... Ali trebalo bi da bude OK prelazak s ovog mog trenutnog.

Još ranije sam kontao da pređem na Samsung. Ali kakve su Motorole? Znam, tu su i razni Xiaomiji, Huaweii, Honori, ali gledam ipak - ako je Motorola bliža čistom Androidu, pre bi njega. Stvar ukusa. Ili da idem skroz na Samsung. To mi je barem u ovom trenutku neko razmišljanje. Imali nekih modela za koje odmah možete reći da su dobra kupovina iz tog cenovnog ranga oko 200 evra?

Bitno mi je da je dual sim.

Telefon bi gledao da uzmem u nekoj od radnji, pa da imam kakvu takvu garanciju, tako da ne treba gledati cene sa Kupujem Prodajem.
 
Ovi daju sumnjivo niske cene. Da se ne radi o refurbished uređajima?
 
Fonly?! Sta je sad pa Fonly?! Kakve veze ima sa A1 i u cemu je razlika da li cu da uzmem telefon u A1 ili u Fonly?!
 
Deluje kao super predlog. Honor nema probolema sa Google Play Store-om? Play Store radi na njemu fabrički bez problema? Čak prodavnicu ne bi ni komentarisao, taj telefon ima sličnu cenu i drugde, ali je dobro znati i za ove opcije što kažete.

Pogledaću na netu i kakve su mu fotografije. U društvu sam primetio na telefonima drugih - jedno je ako slika ispadne zrnasta, ali me nervira i kad kamera skroz izdeformiše ljude što su bliže rubu kamere. Naravno da je to neophodno da se desi, ali negde to bude baš katastrofa.
 
Još jedan glas za honor maguc 5 lite.
Juče kupio za poklon u gigatronu za 24.999. Za te pare nema bolje
 
Svi kukaju na kameru ma Lite 5, kao jedinu i najveću manu , ali za te pare...
 
Honor Magic5 Lite ima Google play store po defaultu? Telefon ide zenskoj osobi pa ne bih da joj komplikujem zivot dodatno.:p
 
Društvo, da ne otvaram novu temu, supruga hoće ćaletu da uzme nov telefon preko mts-a, uskoro ističe ugovor.
Trilema je Xiaomi Redmi Note 12, Honor 90 Lite i Motorola G32. Koji bi bio vaš izbor?
 
Redmi Note 12 (zbog celokupnog utiska - cpu, ekran, memorija)
 
OK, vraćam se ponovo u ovu temu - sad će baš trebati da se nabavi drugi telefon.😄

Onaj Magic koji mi je ranije predložen sad već manje viđam, pa hajde šta vidim da ima u radnjama. Šta kažete za Honor X8b - 8GB RAM-a i 256GB interne? On je okruglo 200 evra, al ako ima još neki dobar iz tog cenovnog ranga, molim vas, skrenite mi pažnju.

Ako bi iole OK slikao, to bi mi značilo, pa i da mogu da budem miran što se tiče performansi. Trenutno sam na Xiaomi Mi A2 Lite sa 32/3GB. On je već duže vreme baš spor, i ništa se tu ne bi moglo učiniti, prosto ga pregazilo vreme. Al dodatno danas prestao da mi radi i zvučnik za telefoniranje, i to je kap koja preliva čašu - da se otarasim ove relikvije.😂
 
Ništa se niko ne javlja. Možda da trigerujem ljude tako što kažem da ću da kupim iPhone, ili ne daj bože neku polovnu Lumiju.😅

Malo se zezam, al vidim - pa nema Honor baš po PS-u Google Play Store. Tako da bi to obišao. Al mi Redmi Note 12S 8/256GB deluje OK?
 
Ništa se niko ne javlja. Možda da trigerujem ljude tako što kažem da ću da kupim iPhone, ili ne daj bože neku polovnu Lumiju.😅

Malo se zezam, al vidim - pa nema Honor baš po PS-u Google Play Store. Tako da bi to obišao. Al mi Redmi Note 12S 8/256GB deluje OK?
Malo preko 200 evra za 8/ 256

ili ovaj
 
Ima Honor play store ja imam Honor 90, oni nemaju veze sa Huaweijom jos od 2020
 
Hvala. Onda sam ja naleteo na neku glupost na netu.
 
Jeste lepši od A54, ali sve ostalo mnogo slabije.
 
A34 dobili pre oko 3 meseca na poslu i iskreno radi frhunski sem sto vise trosi bateriju za hotspot mada je cesto i sa Volte.
 
Kod A34 mi se manje sviđa to što ima samo hybrid dual SIM, mada je to za mene specifična stvar. I jača cena u odnosu na recimo Redmi Note 12S, koji ima full dual SIM, uz čega i više memorije nego A34.

Ono me je zvuk zezao, pa sam počeo ubrzano da razmišljam koji sledeći telefon da kupim, ali je taj zvuk proradio. Tako da imam sad opet nešto komocije da razmislim koji mi telefon najviše odgovara. Svakako hoću to da vidim ovih dana, treba mi bolji telefon, al barem imam ipak vremena da se premišljam.😄
 
Nazad
Vrh Dno