Šta je novo?

Kućna multimedija Koji smart tv box kupiti.

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

dejca

Slavan
Učlanjen(a)
19.11.2012
Poruke
739
Poena
215
U razmatranju su tri uredjaja, mi box, x wave smart tv box 400 i a95x f3. Za mi box je najviše pisano i snimano na youbtube i hvale ga, ali mene odbija 2 giga rama i 8 gb skladišne memorije. U tom cenovnom rangu su i druga dva ali su bolji sa memorijom . X wave smart tv box 400 ima 4 ram 65 rom i ovaj treći a95x f3 4ram 32rom. I koji bi box bilo najbolje kupiti.
Mi box i x wave smart tv box 400 se mogu kupiti sa računom i garancijom.
 

Prilozi

  • Android-tv-boks-A95X-F3-Air-RGB-8K-video-4-32gb-2-4-5G-KupujemProdajem.png
    Android-tv-boks-A95X-F3-Air-RGB-8K-video-4-32gb-2-4-5G-KupujemProdajem.png
    124.8 KB · Pregleda: 28
  • Xiaomi-Mi-Box-S-KupujemProdajem.png
    Xiaomi-Mi-Box-S-KupujemProdajem.png
    112.4 KB · Pregleda: 26
  • XWAVE-Android-TV-400-IPTV-Set-Top-Box-KupujemProdajem.png
    XWAVE-Android-TV-400-IPTV-Set-Top-Box-KupujemProdajem.png
    122.1 KB · Pregleda: 24
Pa to sam i uradio
Kupio EON daljinski na K/P. Jedan daljinski da vlada svima :)
3 box-a (na 2 tv-a) i 3 EON daljinska. Uzeo sam ga čak i mojima i upario sa IRIS box-om (a njega sakrio iza televizora)
Odosmo mnogo od teme(ja sam mislio da daljisnki od box-a ima neku skrivenu tastaturu ili tako nešto...)
 
Neka preporuka za box do 6k rsd?

Treba mi za tasta, bitno mi da je Iris lepo radi na njemu.
Trenutno ima neki tx6, eon radi lepo ali iris skoro pa nikako...

Xiami Mi Stick 4k, A95X f4, nešto treće?
 
Poslednja izmena:
Neka preporuka za box do 6k rsd?

Treba mi za tasta, bitno mi da je Iris lepo radi na njemu.
Trenutno ima neki tx6, eon radi lepo ali iris skoro pa nikako...

Xiami Mi Stick 4k, A95X f4, nešto treće?
Omam taj mi stick 4k, radi ok sta znam, stremio uglavnom se koristi... Eon. Skoro mi je crko kod cerke taj mi stick, samo prve generacije, 1g rama... Ovaj ima 2g do duse... Ali opet sam razocaran. Prijatelj mkj ima neki tv stick 8g rana i upravu je sta znam. Sve ovo od giga dva rama je malo. I ja trazim neko resenje umesto ove crkle.
 
Pozdrav narode! Šta vi mislite o X98H Pro 4/64 Smart TV BOX sa Androidom 12.0 i Allwinner H618 čipom, Quad Core ARM Cortex A53 i GPU: Mali-G31 MP2, ima 2.4G i 5G Wifi, kao i 100/1000M Ethernet, 4GB/64GB memorije i BT 5.0. Podržava HDR 10+, H.265, 4K, HD 2.0 i može se kupiti sa dva daljinska od kojih ovaj drugi je magični tj. ima funkciju miša i glasovne komande.
Da li ga neko ima? Kakva su iskustva? Hteo bih na njega da instaliram KODI, Stremio i ostale tv aplikacije za gledanje tv programa, filmova i serija. Raskinuo sam ugovor sa provajderom pa mislim da uzmem samo Internet, a ovakav box bi mi bio zgodan. Šta bi još moglo da se instalira na njega korisno?
 
Hteo sam da editujem moj prethodni post i dodam ovaj pregled uređaja, ali ne može se editovati post ... pa onda moram u novom, ako nekoga zanima koji je uređaj u pitanju.
 
Pa dobro, onda koji preporučujete? Gledam sad neke recenzije na YT i vidim da Linus kaže da dosta tih kutija dolazi sa nekim malverom. Šta sad?
Dodaj malo i uzmi chromecast 4k sa kp. Uzeo drug, isto gledao neki box i odlucio se ipak za ccast 4k.
 
@offline71
Ima podršku za HD za sve streaming servise + ima ugraðen google cast za iste.
Nema malware i imaće dužu podršku.
Eon/Supernova i sl. se lako skinu sa plej prodavnice bez dodatne gimnastike.
 
Pa nisam navodio Netflix jer nemam pretplatu. Kako sam raskinuo ugovor sa SN mislio sam da uzmem neki android box i samo NET od nekog provajdera. Vidim da je i Xiaomi Mi TV Box S (2. gen) isto dobar jer ima LAN port, gomilu drugih ulaza i izlaza i podršku za Dolby Vision, HDR10+, Dolby Atmos i DTS-HD. E sad ni to nije toliko bitno jer nemam tako dobar sistem ozvučenja (imam običan 5.1 sistem). A ima i sertifikovan Netflix, (ako se kasnije odlučim). Kod nas je skuplji za 10-15€ nego na AE.
Dok je Chromecast 4K jeftiniji, ali nema LAN nego veza ide preko WiFi, ili bih morao da kupujem još i neki adapter.
Ima i gomila drugih daleko jeftinijih android box-ova sa više RAM/ROM, ali 'ajd im ti veruj šta pišu, da li imaju podršku za sve tipove fajlova i da li sve radi kako treba. Čitao sam malo i komentare pogotovo one sa 3 zvezdice. Nekima ne radi daljinski, nekima pošalju bez glasovne pretrage, a reklamiraju je itd. A šta će mi i EON i SN kada nemam njihovu pretplatu?!
 
Pa dobro, onda koji preporučujete? Gledam sad neke recenzije na YT i vidim da Linus kaže da dosta tih kutija dolazi sa nekim malverom. Šta sad?
Линус и рецензије боксева, као кад бих ја радио рецензије авиона.
Знам како функционишу, како раде команде... ма све знам ;) Служио сам војни рок на аеродрому Сомбор и баш сам доста читао уџбенике за пилоте и механичаре - дакле могу да пишем о авионима 😇
 
Lepo je to malo humora, ali nije samo Linus. Njega sam naveo zato što ga svi znaju, a i pokazao je u svojoj recenziji. Informacija je u stvari potekla od izvesnog Danijela Milišića.
Nego kako mi se čini do sada mi je najbolji izbor ovaj MECOOL KM7 PLUS.
 
А шта је то КОНКРЕТНО показао? Неупућенима је показао оно што он жели да они виде. Онима који прате тржиште и тематику андроид боксева је, у најмању руку, смешан. Али тај његов видео није намењен за њих него за оне који немају појма о боксевима.
Највећи проивођач андроид боксева, и оних које LinuKs&co промовишу, јесте кинески SEI ROBOTICS... Tако да... Ако ти ВЕРУЈЕШ да је земља равна, ја ти могу доказати да јесте и супротно. А позивати се на бљуц, Б92 и сличне портале који живе од броја кликова... (нећете веровати шта све има у кинеским андроид боксевима (фото, видео, сисе...)...)
Најжалосније је што су те вести пренели поједини канали који се представљају као реномирани у свету мобилних телефона.
 
Nazad
Vrh Dno