Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ako se sećate i pre Simple je postojala dobra galerija (ne sećam se imena) pa smo prešli na Simple kad je prodata Kinezima. Dakle traži se sledeći freeware koji će zameniti Simple Gallery.
 
Ako se sećate i pre Simple je postojala dobra galerija (ne sećam se imena) pa smo prešli na Simple kad je prodata Kinezima. Dakle traži se sledeći freeware koji će zameniti Simple Gallery.
Misliš na Simple Gallery sa Fdroid-a, Github-a (FOSS)? Koristim je jako dugo, odlično radi. Free.

 
QuickPic dobra i sad. Na telegramu tražite kanal WSTprojects. Trenutna verzija 9.4.
Debloatovana i brza.
 
Svejedno dovoljna je ova Samsungova Gallery sasvim korektno radi.
 
Kako da posaljem neki fajl sa TV-a na telefon preko app LocalSend? Kad izaberem opciju 'file' ili 'folder' pise da nemam aplikacije sa kojom bih to mogao izabrati.
 
Pozdrav. Vraćah temu unazad , al ne videh nigde.... Kako Orion aplikacija nije ista na telefonu i na smart boxu? Čak i kad prebaciš ovu iz telefona, onda neće da pokrene. A ona sa play store mora da se plati da bi gledao nešto tj nema ono za dž kao na telefonu
 
tek sad sam provalio na google mapi kad tapnes krug za tvoju lokaciju orijentise ti mapu po polozaju telefona, a ne prema severu, bez ovoga je nemoguce pratiti mapu u toku voznje, a oni tako glupo zavukli najvazniju opciju, pola sata sam lutao po aplikaciji dok nisam nasao
A ja tražio kao blesav poslednjeg puta. Hvala!
 
Telefon je nord 2, instalirah mu nova launcher ali podešavanje i cela aplikacija je na engleskom. Kako da ga postavim da bude na srpskom, u podešavanju aplikacije tražih ali nema nigde. A ko zna da li je to i moguće, jer izgleda da zavisi od softvera telefona.
 
Koliko se secam, ima srpski jezik u opcijama, i ne zavisi od telefona. Neko ko je jos uvek koristi moze ti reci gde da nadjes.
 
Nisam novu launchr koristio više od 2 godine od kada sam kupio nord2 nego reko da vidim kako sada izgleda, izašla nova beta vrrzija 8.08.
 
Proverio nova launcher je nema sa srpskim jezikom, ni beta ni zvanična verzija, niti prime kada se instalira. Nego to više skoro niko i ne koristi pa se i ne pominje.
 
Sad sam proverio (prime), u listi prevoda ima i srpski, ali ne vidim da se moze rucno menjati, dakle prati podesavanja jezika u sistemu.
 
Za pčelare koji vode evidenciju o radovima: Agenda pčelarstva. Jedino što meni ne dozvoljava da ubacim fotke u app, a sve dozvole već omogućene... Možda neko zna šta trebam??
Screenshot_20231212_161659.jpgScreenshot_20231212_161719.jpg
 
Jel ima neko preporuku za audio rekorder aplikaciju, preko koje bih mogao da napravim sebi audio lekcije sa opcijom za pauzu i/ili spajanjem nekoliko kontinuiranih audio snimaka, brisanjem određenih delova...?

I preporuka za aplikaciju preko koje bih mogao te snimke da slušam, sa opcijom da vrati snimak unazad 5-10 sekundi.
 
Npr. Easy voice recorder? Opcija pauziranja, preslušavanja sa premotavanjem 5s i imaš opciju da pravi male fajlove (.m4a ili .3gp). Pro verzija ima i editovanje snimaka (trim i crop).
 
Treba mi app za ringtone , hoću jedan deo da napravim tj isečen jednu pesmu od Pink Floyda.
 
Probaj:
Audio Editor - Ringtone Maker, Muzic Cutter - Ringtone Maker, Mp3 Cutter & Audio Trimmer.
 
Zašto aplikacija A1 promeni redosled u vidžetu koliko je ostalo minuta/sms i MB u MB i MB za Instagram? Inače Instagram ne koristim.

Na SS sam obeležio kako postavim da mi pokazuje, a ispod kako on sam promeni posle 10-tak minuta.
 

Prilozi

  • Screenshot_20231228-181911.png
    Screenshot_20231228-181911.png
    509.6 KB · Pregleda: 33
Nazad
Vrh Dno