@Yettel Srbija Hoce li uskoro biti novosti u vezi sa surf ili kucni net paketima? Kvote kod drugih operatera idu i do 500gb u najvecim paketima.
Zdravo,@Yettel Srbija Hoce li uskoro biti novosti u vezi sa surf ili kucni net paketima? Kvote kod drugih operatera idu i do 500gb u najvecim paketima.
Nema potrebe za brojem. Desilo se jos nekima.Zdravo,
Svakako da će tako nešto ostati, @satell200 , ukoliko dođe do bilo kakve promene, obavestićemo naše korisnike Molimo te da nam proslediš broj sa kojim imaš navedenu poteškoću. @meganfox 😊
~Nemanja A.
To i mene zanima. Da li je promocija Sjajan spoj ukinuta i ako jeste, od kada? To je (bila?) dobra promocija sa odličnim benefitima. Treba da obnovim ugovornu obavezu za par meseci. Cak i razmišljam o promeni operatera, ukoliko se Sjajan spoj više ne može produžiti.Da li ce usluga Sjajan spoj ( povezan racun u mobi banci sa telenor /yettel brojem) i dalje biti aktivna ukoliko se izvrsi obnova ugovora ?
Za privatni broj pozoveš 0639000 da to isključe.Ne zelim da primam marketing poruke za "Yettel petak", a jos manje nove koje su krenule svaki dan da stizu...
Kome mogu da se obratim?
Ne radi ni na web probano i na android emulatoru isto nece na vise naloga da iskljucim da je do broja telefona.Ne radi vam plavi petak u aplikaciji.
To i mene zanima. Da li je promocija Sjajan spoj ukinuta i ako jeste, od kada? To je (bila?) dobra promocija sa odličnim benefitima. Treba da obnovim ugovornu obavezu za par meseci. Cak i razmišljam o promeni operatera, ukoliko se Sjajan spoj više ne može produžiti.Da li ce usluga Sjajan spoj ( povezan racun u mobi banci sa telenor /yettel brojem) i dalje biti aktivna ukoliko se izvrsi obnova ugovora ?
Ćao,To i mene zanima. Da li je promocija Sjajan spoj ukinuta i ako jeste, od kada? To je (bila?) dobra promocija sa odličnim benefitima. Treba da obnovim ugovornu obavezu za par meseci. Cak i razmišljam o promeni operatera, ukoliko se Sjajan spoj više ne može produžiti.
Zdravo,Kome da se obratim za problem sa HBO MAX aplikacijom? Naime, ne radi kada sam povezan preko wifi mreže (supernova je u pitanju) dok na kompu preko iste mreže radi! Inače radi preko Yettel neta, dakle samo je problem sa aplikacijom kada sam povezan na kućni wifi!
Imam Supernovu i sve radi normalnoKome da se obratim za problem sa HBO MAX aplikacijom? Naime, ne radi kada sam povezan preko wifi mreže (supernova je u pitanju) dok na kompu preko iste mreže radi! Inače radi preko Yettel neta, dakle samo je problem sa aplikacijom kada sam povezan na kućni wifi!
Na samsung A52s ,sve normalnoNa laptopu hoće i kod mene, problem je android telefon, i to 2 komada. Inače mislim da brljavi zbog Ipv6, tako sam nešto pronašao na nekim forumima....
Zdravo,Yettel kućni internet sa svojom ponudom od 150 GB je trenutno inferioran u odnosu na druge mobilne operatere koji imaju u ponudi 400 GB i 500 GB na mesečnom nivou. Koliko vidim, Yettel se ne trudi da izbaci sličnu ponudu za sada. Da li se nešto radi u tom smeru? Za mesec i nešto mi ističe ugovor. Trenutna ponuda mi ne odgovara. Mogu li korisnici u skorije vreme da se nadaju boljoj ponudi?
Hvala puno. Na žalost, kod mene nije dostupan optički internet, sela po Srbiji to nemaju. Budući da sam preko 7 godina , sa pauzama koristio Telenor internet, i uvek sam bio prezadovoljan uslugom, ostaje mi da u razgovoru sa službom za brigu o korisnicima, kad dođe vreme za to, pokušam da pronađem rešenje. Da povećam količinu gigabajta dostupnih na mesečnom nivou.Prijatan dan želim.Zdravo,
Trenutno nemam više informacija o tome da li će biti noviteta u ponudi kućnog interneta, ali svakako ćemo obavestiti ukoliko se to desi. Možda bih predložila da razmisliš o prelasku na optički internet, on bi ti upravo omogućio neograničeni protok uz sjajne brzine? Svakako, možemo bar da proverimo za početak da li su na tvojoj adresi dostupne Hipernet usluge, pa možeš da mi proslediš svoju adresu u privatnoj poruci 🙂
~Mila
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari