Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Resih Iris smart tv na Nvidiji android TV-u.Azurirao sam softver, i proradilo je.

Ostaje da resim na HP07, da li se kod apdejta IPTV dela, rad i apdejt android dela u isto vreme?

U android delu, vidim neku fabricku app za testiranje uredjaja, tu vidim i nekakav apdejt,da li je neko tu pokusavao nesto?
Ne radi nikakav update androida.
 
Koliko mesečno se plaća iris smart? Imam box 3 400/160, vidim da je neka akcija 3 meseca besplatno ako se aktivira do 31 oktobra
 
Eto vidiš tu je razlika između nas dvoje :D
Valjda imaš oči i bez "HD" na logou ili u nazivu kanala da vidiš šta jeste / nije SD. A i settings/podešavanje ikonica/link u player-u na mobilnoj app & sajtu lepo izlistaju dostupne rezoluciji i bitrate za kanal koji gledaš trenutno. SMRT app to nema.

Znam o čemu pričaš za STB / box varijantu ali na Iris Go / Iris Sm(a)rt nema dupliranih kanala.
Znaci na mobilnoj aplikaciji i browser aplikaciji mora da se slika maximizuje onda se pojavi opcija da se ili izabere neka od postojeca rezolucija ili od Auto do maksimalna rezolucija.
I imam ja oci ali je defaultna rezolucija setovana na najnizu, tako da kad se izabere HD tacno da ima i ti si mi sad otkrio kako da je setujem :)
Eto vredi ovde reci svoje misljenje uvek se nesto novo nauci, hvala.

Sta zovete Iris Smart, izasla aplikacija za TV?
 
Trebalo bi da je default "Auto" opcija, ne?
Da, sajt i app za mobilne kad se prebace u fullscreen prikaz imaju tu ikonicu za podešavanje. Smrt app za sad nema kontrolu kvaliteta / rezolucije. I radi najgore od dve 3 aplikacije? :D
 
Trebalo bi da je default "Auto" opcija, ne?
Da, sajt i app za mobilne kad se prebace u fullscreen prikaz imaju tu ikonicu za podešavanje. Smrt app za sad nema kontrolu kvaliteta / rezolucije. I radi najgore od dve 3 aplikacije? :D
Tako je default je Auto ali je bolja slika na Max.
Takodje primetih da se to vrati na Auto cim se ugasi app ili sajt, tako da mora svaki put da se prebacuje iznova.
Ali ok razvijaju oni to bice sigurno sve bolje.

Sta vam je Smart app, jel to zovete Iris preko weba tako ili mobilnu aplikaciju ili box app?
 
Poslednja izmena:
Koliko ja kapiram to je tv app i nije Smart, vidis da je zovu Smrt app..:LOL:
 
Da li SMART app radi na bilo kom internetu?
Meni bi bilo logično ,da je MTS zaključa samo na njihov net, jer se MTS GO raspadne na sastavne delove, kada se okači kuka i motika, na neki spektakl.
Da li je neko poredio kvalitet slike/protok Iris Smart u odnosu na EON.
Meni deluje da EON ima kvalitetniju sliku.
Marko NS
Treba da je ista,ja sam moju skinuo maltene prvog dana sa Nvidia google play stora.
 
Poslednja izmena:
Mozete li uopste da izadjete iz app a da nije prisilno ? Na FireStick nema sanse izaci a da se ne ode u APP i izabere Iris smart pa zatim "force stop". To sa daljincem od Firesticka, nisam jos probao daljinac od tv
 
Home dugme? msm ne znam, nemam fire stick ali tako izlazim iz aplikacije.
 
Na Grundig Fire tv izlazim na home dugme, najnormalnije, kao i iz svake druge aplikacije
 
Ne znam jel isto ali na home dugme nece, jedino kad ga zadrzim pa se pojavi meni i onda mogu da odem prisilno da zaustavim app..
 
Jedno pitanje, nakon instalacije kako pokrećete Button mapper, Launcher i ostale programe.
Hvala.
 
Smart tv aplikacija ...slika na kanalima bas losa,sporo menjanje kanala,očajnoo bas.
 
Za sad je jako loše, nadam se da ce vremenom popraviti sve, čak i da u meni dodaju opciju za izlaz iz app.

Inace u RS rade kanali bez problema ali videoteka mora sa VPn, koristim Nord, na Srbiji ide sve ok
 
Ne znam da li je neko pominjao .Više godina sam na SBB bio .Veoma sam iznenađen kvalitetom slike na Arenama preko novog Iris Boxa .Ono što je primetno da ke slika na Arenama 6,7,8 bolja nego na Arenama 1-5 .Očigledno zbog birate i nije mi jasno da ako neko iz Telekoma čita ovaj forum zašto ne poprave sliku na Arenama od 1 do I birate stave na 50 a ne kako je sada 25 .Očigledno je nemar .Inače meni je slika najbolja kada namestim 4096/2160/50 .Tv prihvata što kod EON boxa nije bio slučaj
Ne znam da li je neko pominjao .Više godina sam na SBB bio .Veoma sam iznenađen kvalitetom slike na Arenama preko novog Iris Boxa .Ono što je primetno da ke slika na Arenama 6,7,8 bolja nego na Arenama 1-5 .Očigledno zbog birate i nije mi jasno da ako neko iz Telekoma čita ovaj forum zašto ne poprave sliku na Arenama od 1 do 5 I birate stave na 50 a ne kako je sada 25 .Očigledno je nemar .Inače meni je slika najbolja kada namestim 4096/2160/50 .Tv prihvata što kod EON boxa nije bio slučaj
 
Poslednja izmena:
Pa oni ne mogu logoe na sedmici i osmici Arene da promene odnosno međusobno zamene pa im različit u donjem levom uglu kada se kanali motaju od glavnog logoa u gornjem desnom uglu a kamoli nešto ozbiljnije da urade. A juče videh na sajtu im isto stoji za Arene 7-8, pogrešne, tj. ''permutovane'' boje, pa to je takav previd a mi pričamo o mnogo ozbiljnijim i zahtevnijim stvarima.
 
Da li imas Android TV,ili obican android,koji uredjaj imas?
 
Na telefonu nema smart Irisa, nije android TV,ako je na telefonu ne pronalazis.
 
Poslednja izmena:
Pozdrav. Imam igrom slucaja dva HPH07. Ostali su uredjaji od prethodnog stanara, ja ne placam nikakvu pretplatu u mts za to. Skontao sam da su uredjaji okej, samo ne mogu da shvatim kako da izbgnem Iris platformu? Da li je moguce koristiti samo cist android na tom uredjaju? Nema nikakvog tastera za hard reset (rastavljao sam uredjaj), niti mogu da pristupim meniju na bilo koji nacin. A nisam nigde ni pronasao neki firmware za taj model.. A bezveze mi je da ih bacim i da dajem 80-90 eura na novi.. Kontam da ima neka fora, samo sam ja malo zardjao. Hvala! :)
PS. meni je samo vazno da osposbim Netflix i YouTube na tome.
 
Поздрав. Инсталирао сам апликације, захваљујући информацијама овде, пуно хвала свима! Слично питање као изнад: може ли се уређај користити изван мтс мреже. Кад немам мтс лан да прикачим уређај он никако не може да стартује лончер или друге апликације?
 
Moze naravno. Instaliraj atv launcer i instaliraj button mapper isto kao sto si instalirao aplikacije. Podesis sa ovom drugom aplikacijom da ti na primer dugo drzanje tarabice aktivira atv launcer i sve je tu od aplikacija. Onda ti ne treba lan za izvan kako kazes. Par minuta posla i reseno. Pisem ovo x puta.
 
Hmmm, mislim da ne moze, jer kad se restartuje box (sto ce svakako morati jer bi ga dislocirao) buttom mapper nije aktivan i mora da se se aktivira ulaskom u android/accessibility podesavanja a do toga nece moci da dodje ali nisam bas siguran.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno