Šta je novo?

Novi Benchmark forum

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Primetio sam da mi u nekim temama piše da mogu da postujem tek za 5h i koji minut, da li je to bug ili feature?! 🤔😇
 
Da cestitam. Jako mi se svidja novi forum. Sve je jako lepo i upeglano.
 
Vratili se oglasiiii.... može lock ovde :ROFLMAO:
 
Konfiguracija je dostupna u okviru profila. Dropdown kakav smo ranije imali nije dostupan i sumnjam da će biti. Takođe taj deo profila će biti promenjen jer je pavljen u vreme kada si imao samo PC i možda još nešto sa strane, sada je situacija malo drugačija i planiram da proširim taj deo u skladu sa trendovima današnjice. Strpljenja molim.
Bilo bi fenomenalno kada bi u bliskoj buducnosti postojala mogucnost dropdown-a. U svakom slucaju hvala :)
 
Moze li da se podesi broj postova po strani kad se gleda "new posts". Znaci ne u nekoj od tema, vec novi postovi iz svih tema od poslednje posete. Pretrazio sam sve opcije, ali ne nadjoh.
 
Možda je očigledno, tema jeste memorija, ali mi je logičnije da stoji u "Čuvanje podataka", nego pored procesora:


Samo predlog.

Zahvaljujem na prebacivanju.

Koliko vidim, ostala je još ova tema:


Pa, ko stigne, stigne.
 
@kUdtiHaEX mislim da nije prijavljeno, mobile PWA, pritiskom na night mode (iliti dark temu) baci me na početnu stranu foruma, ne ostavi me u temi.
 
Moze li da se podesi broj postova po strani kad se gleda "new posts". Znaci ne u nekoj od tema, vec novi postovi iz svih tema od poslednje posete. Pretrazio sam sve opcije, ali ne nadjoh.

Ovo i mene zanima.
Ne znam kako je na desktop varijanti, ali na mobile se prikazuje bas malo, verovatno 10 puta manje nego ranije na jednoj stranici.
 
Mislim da treba da naplatite sto se ovako puno cimate oko foruma koji je totalno nebitan za funkcionisanje sajta, mozda je nekada bio bitan ali vise nije, sajt se snazno pozicionirao kao lider na balkanu i to se nikad nece prmeniti narocito ne sada kada je ekipa koja radi na sajtu bolja nego ikad... Treba uvesti preplatu i zato sto vecinu clanova zanimaju samo oglasi koji su zaziveli kroz godine rada foruma i verujem da su jednako poseceni kao na KP... Uvedi te simbolicnu godisnju clanarinu ali ne za sve, jer oni koji su ovde aktivni od privh godina kada je forum formiran ne treba da je placaju pre svega iz postvanja.
Iskreno jedan dan ne bi proveo ka moderator ili admin, da me ova rulja svaki dan J... u zdrav mozak, da se toliko cimam a da za to nemam neku nadoknadu, jer upravo je to jedan od razloga zasto su pojedini moderatori postali da tako kazem nenormalni sa vremena na vreme, ovako bi imali obavezu da uvek budu normalni :p a svaki deo forum bi funkcionisao punim kapacitetom... Nasih recimo 10~20e godisnje nama nije nista a za odrzavanje foruma na visokom nivou funkcionalnosti znaci ce taman toliko da se problemi svedu na minimum.
 
Nisu rulja vec normalni ljudi.
Sve sto vidimo ovde je ocekivano, cak sta vise manje nego sto sam ocekivao. Sasvim normalna stvar i reakcije u dozama normale kada imas puno iskustva sa radom sa ljudima.
Pretplate nema niti je u planu.
Moderi rade iz neke nazovimo ljubavi, da je do para, odavno nas ne bi bilo.
 
^
"Pretplate nema niti je u planu."
Zato je bilo pitanje u anketi vezano za preplatu.
Inace imao sam prilike da vidim za sve ove godine sta pojedini moderatori rade iz ljubavi i kakva je to vrsta ljubavi, kakvi su bili pre bogougodni kao clanovi, i kakvi su bili posle kada su dobili mod status, e pa da to ne bi smo gledali mozda ipak da jos malo porazmisli ko treba o toj preplati...
 
Ja ipak ne bih dozvolio promenu nick-a. To mi je malo bezveze. Ok da pocetno malo slovo promeni u veliko, ali ceo nick da se menja, nikad ne bih dozvolio.
Sve ostalo je veliki plus u odnosu na stari forum! Samo cepajte!
 
Jel su oglasi sakriveni za nas "novajlije" ili meni samo nestase bench oglasi :unsure:
 
Dajte sta ce vam bela tehnika i ves masine :sick:.... jel ovo win ana win forum o_O.... do mojega usrane gace i graficke karte na jednom mestu...
 
Pre nego sto opet neko pita za oglase - PROCITAJTE TEMU, VEC SE PISALO PAR PUTA
 
Bez vulgarizama i offtopica
A pise q... pogresan eksperiment na pogresnom mestu ....
 
Lep ka' slika :giggle: Svidza mi se kako izgleda na 21:9 😁 . Svaka cast! (y)🍻
 
In the more serious tone... ako se već insistira na tome da su oglasi samo za članove, ne vidim razlog za obavezno ostavljanje telefona. Upravo zato ga i ne ostavljam u oglasu, ne zato što ga krijem (a i inače mi je na mute pa se javim porukom kada stignem na propuštene pozive), nego zato što hoću da me kontaktira neko ko je član, a ne neko ko je možda dobio telefon iz oglasa od člana a veze nema sa forumom. Inače sam saglasan sa ostalim novinama u pravilima koja su objavljena.

Edit. Eno prve žrtve u oglasima :ROFLMAO:
 
Poslednja izmena:
Takođe mi se nimalo ne sviđa teranje da se broj ostavi javno. Ne želim da ga ostavim javno, tako da preživeću bez oglasa za lični mobilni jednom u dve godine.
 
Sto se zakljucavaju stare teme?
malo je bezveze jer se gubi trag nekim pitanjima

i da li je ikako moguce da se vrati stare pretplate na teme?
 
Vratili ste info o statistici clanova (vreme registracije, broj poruka), to je dobro.
Sta su bese points ?
Jel su to bivse reputacije pretvorene u cifru ?
 
Poslednja izmena:
Mozda bi ceo Hardver podforum mogao da se pomeri navise, ili ispod ili iznad podforuma Prenosni uredjaji
 
Sad malo pregledam forum i vidim da su neke teme zbutane u jednu i izgleda jako nepregledno. Recimo sta da kupim tema je sad haos totalni, sve pomesano. Nekad je to bilo lepo po kategorijama razvrstano pa sta ko hoce gleda. I obavezno uvesti i na vrhu navigaciju po stranicama kad o sto je bilo na starom forumu posto me nervira da skrolujem svaki put na mobu da dodjem do dna da bi otisao na neku stranicu.
Suviše malo tema je bilo. Bukvalno po 2-3 aktivne teme u zadnjih par meseci, što je malo za posebne podforume. Ako se broj tema uveca, lako je razdvojiti.
 
Hvala za licnu statistiku ispod avatara i imena.

Idemo nesto sledece, sitno a "krupno"...
 
Takođe mi se nimalo ne sviđa teranje da se broj ostavi javno. Ne želim da ga ostavim javno, tako da preživeću bez oglasa za lični mobilni jednom u dve godine.
Dodato NIJE obavezno. Sve ostalo ostaje.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno