Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Može biti, misliš zbog deljenja sa brojem koji teži nuli. Ali čini mi se (nisam siguran) da nigde nije pisalo infinite osim kod posldenjeg pre par dana. Moraću da skinem još neki torrnet pa da pratim. I dalje ja ne vidim gde se ovde vidi da je isteklo 60 sati, jedino da brojim anouncements?
 
Da, da brojiš anouncements. :D Neverovatno, ali tako je. Ali koliko znam uopšte ne cimaju oko toga ako je globalni ratio OK. Announce ide na pola sata ako nisu menjali, kad dođe do 120 miran si.

Što se ratia tiče, upload koji je skoro 0 se deli sa daleko većim downloadom pa se dobija nešto što je infinitezimalno malo. Tako da se inf ne odnosi na beskonačno veliko kao kada se deli sa 0. EDIT: odnosi se i na beskonačno malo i veliko, u zavisnosti od slučaja, kao što se vidi iz tabele.

I još nešto, možda znaš, imaju pravilo da ne sme 2x da se skine kompletan isti torent jer to tumače kao deljenje naloga za šta sledi ban. Nisam čuo da je iko banovan zbog toga, ali čisto da napomenem.
 
Poslednja izmena:
U moru trackera gde sam registrovan sam to pročitao negde ali se ne sećam gde, dobro si me podsetio. Dok ih sve imam u appdata nema brige ;) Nije ovo tracker gde se nešto specijalno cimam, tu je za svaki slučaj ako mi zatreba, poskidao sam nešto što mi je hitno trebalo a nije bilo na drugim mestima.
 
Prvi post u temi.
 
Ako neko ima pozivnicu za ultrahdclub ili slicni sajt bio bih mu zahvalan.
 
3xHDT
4xBCG
2xTL
13xHDSpace
TorViet
UHDBits
 
@jorgovan dobio UHDBits
 
Moze za HDTORRENTS?

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока
 
@bojke1 dobio HDT
 
@markos89 dobio HDT
 
@bzvz dobio UHDBits
 
Ali samo scena. Nisu vise bitni kao nekad

Sent from ass
 
@Timberwolf dobio BCG
 
Verovatno glupo pitanje, ali da probam.
Da li neko moze da mi posalje pozivnicu za HDBits.org?
Po potrebi mogu da mu dostavim moja stanja sa drugih servera.
 
@Timberwolf dobio UHDBits
 
2x EliteUnitedCrew, da ne stoje bezveze.
 
Posto sam potpuni laik za torrente, i vise nema Kickass'a sa koga sam sve skidao - jel postoji neki slicni torrent sajt otvorenog tipa, sa solidnim izborom a da nema onog ratia i sl.
Hvala!
 
Vrh Dno