Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

@R-GTI
Ja za te stvari koristim apk Psiphon. Udjes u nju i startujes je, pored baterije ili sata treba da ti se prikaze kljuc i slovo P da poplavi. Udjes u setings pa u manager apk i nadjes Playstore, prinudno ga zaustavis i obrises podatke. Izadjes iz svega i udjes u play store i prihvatis ta pravila i dobijes store dje mozes da skidas sve apk koje su na nasem nedostupne.

Sent from my D6503 using Tapatalk
 
Ma ja mislim na teme. Kada udjem ima samo besplatne,ne i one koje se placaju.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
 
Na ovaj nacin ti mislim da dobijas play store gdje imas i apk i teme koje se placaju. Nisam sig razumijemo li se, ali svakako pokusaj

Sent from my D6503 using Tapatalk
 
Ma ja mislim na teme. Kada udjem ima samo besplatne,ne i one koje se placaju.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ja od kako sam kupio tel isprobavao sam razne teme ali se uvek vracam na "material dark" odlicna tema samo nju i koristim od kako sam kupio tel.
 
Jel to ne mogu slike u stock galeriji da se sortiraju po želji?

Ne bih da prelazim na QuickPic, ali moraću ako ne može...
 
Mogu ako odabereš "Albums" u meniju ali iz nekog razloga uvek pri pokretanju vraća na "Time" opciju!!! Ja ionako oduvek koristim QuickPic 3.9.2 (zadnja verzija pre nego ih je preuzeo Cheetah Mobile Cloud i napunio svojim bloatom)

Sent from my SM-G930F
 
Piktures sam instalirao pre 10 dana pored QuickPica, jer QP nema prikaz fotografija po lokaciji na kojoj su slikane, dok Piktures to ima.
Znate li da li ijedna aplikacija slična njima ima prikaz svih fotki na karti, kao što je to iOS imao nekada (možda još uvek i ima)?
 
Jel neko probao kombinaciju ultimate shield stakla i clear view kod obicne sedmice?
 
Mogu ako odabereš "Albums" u meniju ali iz nekog razloga uvek pri pokretanju vraća na "Time" opciju!!!

Pa meni neće ni tako. Jednostavno nema opcije Sort. Doduše, meni ne vraća na Time.
 
Odlučih da kupim s7 edga, pošto vidim da je par prodavaca na k-p spustilo malo cenu...
Da li je bolja varijanta sa Snap ili Exy procesorom?
Vidim da se pojavljuje i neka dual sim varijanta, jel taj nudi još nešto osim 2 slota?
 
Samo Exynos, duos ne nudi ništa više osim mogućnosti dve kartice, i tom prilikom jedna zauzima sd slot.
 
Da li dual sim radi podjednako dobro kao obični? Ranije je bilo problema sa dual sim androidima
 
Zato sto ima dosta manju potrosnju. Ako ces da se igras onda pazari snapdragon verziju jel ima adreno 530 grafiku koja je prilicno bolja ali ce ti trebati powerbank pri ruci ;)
 
jok, ne igram ništa, nego sam bio ubeđen da je snap820 majka..
uglavnom koristim tel za slikanje, i ovako neka poslovna upotreba
Dakle, Exy je bolji i po performansama ili samo troši više bateriji kad se prži nešto?
 
Mozda je GPU nesto bolji na S820.

Ali Exynos se manje greje + ima bolji multitasking od S7 S820 verzije. A i baterija je bolja, pa i performanse.
 
Mislim da je i slow motion snimanje bolje na exynosu, osim ako neko ažuriranje nije ispeglalo još malo Snapdragon.
 
Nemam dual sim pa ne mogu da garantujem ali i tu kontam da nema neke razlike. Drug ima edge dual sim i prezadovoljan je autonomijom.
 
Ok, imam potrebu za dva broja ali sam uvek izbegavao dual sim zbog čestih kritika, nisam još nikog upoznao da mi kaže iz prve ruke
 
I ja sam razmisljao o dual sim varijanti ovog telefona (smorilo me nosenje dva telefona), ali ne usudjujem se za kupovinu bez garancije ovlascenog servisera, bzv je sto na nasem trzistu (operateri) ne nude flagship telefone u dual sim varijanti, poznajem dosta ljudi koji imaju potrebu za nosenjem dva broja
 
A garancija kod nas od mobilnog operatera je isključivo na potpisnika ugovora, moje iskustvo govori da je vrlo teško naći telefon iz prve ruke i to baš od potpisnika ugovora i to da je iz vašeg mesta, pa i da je voljan odneti vaš telefon a kasnije ga i podići ukoliko ima kvar
 
Sve dok Samsung ne pusti za Evropu zvanično dual sim podršku, ništa operateri neće moći. Do tada kome treba iz Azije nek nabavlja dual sim Note i S seriju.

M2 Note
 
Ja sam kupio ovaj telefon najvise zbog dual sim-a, i ne verujem da ima neke razlike izmedju njega i obicne verzije. Jedino nisam bio zadovoljan jer u njihovom dialeru nisu ubacili opciju da pamti za svaki kontakt sa koje sim kartice ce zvati nego mora da me pita svaki put da biram, ili svi pozivi da idu samo sa jedne kartice. To sam resio sa True phone dajlerom koji je odradjen bas dobro i ima sve opcije.

Inace i kod mene je poceo Android System da divlja i sada pokusavam da brisem zadnje aplikacije sto sam stavio jer do pre par dana je radio normalno.
 
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno