Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Na televizoru nenormalno los signal. Nema nikakve veze sa kablovima do njih je a niko nece da se javi na telefon -.- Jel ima neko neko resenje?

Analogna ponuda umesto Pink soap - Pink koncert.. Digitalna ponuda 682000-13 kanala,690000-11kanala,698000-21kanala,706000-5 kanala,714000-18 kanala,722000-19 kanala,730000-12 kanala,738000-17 kanala ukupno 116 kanala.

Poslednja izmena:
U Boru jos nije aktivirana frekvencija 682000,u dtv ponudi je 92 kanala.Trenutno nerade 10-ak kanala medju kojima su svi sport klubovi i euro sport 1i2 hd.

Mi smo malo bolji, kod nas od 116, radi 31 kanal. :p

I u Jagodini sve radi. Cak su proradila i dva pinkova kanala koja nisu radila. Mislim da je u pitanji PINK M i PINK PLUS. Naravno ubacen je i tv 1000 i dva ULTRA

Opet na KCN reklamiraju 200 digitalnih , nikako da ih nadjem :smackbum:

U digitalnoj od 116 kanala samo 5 trenutno ne rade. Zanimljiva situacija na kanalu AMC u digitalnoj titl je cirilica dok u analognoj titl je latinica i to hrvatski.

I telefoniju sa prenosom broja. :alo:

Ja se odjavljujem sa ove teme otkazao sam kablovsku kod njih. [emoji1]

Novi raspored kanala:808 B92,809 Duga,810 Happy,811 Kcn 1,812 Kcn music,813 Kcn 3,814 Pink,815 Pink hits 2,816 Pink world,817 Prva tv,818 Rts 1,819 Rts 2,820 Rts hd,821 Tv Aldi,822 Belle amie,823 Tv Bujanovac,824 Tv Ritam,825 Tv Vranje. Vrlo nelogican raspored kanala jer ispred ovih kanala od 800 do 807 su Pink ertic kanali. Da li je to privremeno videcemo.

Da li su dostupni digitalni kanali za korisnike koji imaju samo televiziju (bez interneta)?

Jesu, za sada. Treba ti Set Top Box ili televizor sa DVB-C tjunerom.

Večeras revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope u fudbalu FK Vojvodina - MTK Budimpešta, direktan prenos na kanalima Radio televizije Vojvodine, RTS kao po običaju nikad ne prenosi mečeve FK Vojvodine, pa se pitam zašto Kopernikus ne uvrsti u digitalnu ponudu RTV 1...
Mislim, kad môže TV Shutel...:lupko: Ipak je RTV pokrajinska televizija...

Večeras revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope u fudbalu FK Vojvodina - MTK Budimpešta, direktan prenos na kanalima Radio televizije Vojvodine, RTS kao po običaju nikad ne prenosi mečeve FK Vojvodine, pa se pitam zašto Kopernikus ne uvrsti u digitalnu ponudu RTV 1...

POTPUNO SE SLAZEM

Ti nemaš RTV ???

Ja i ostali Kopernikusovi korisnici iz centralne i južne Srbije...

U analognoj ponudi Eurosport 2 sada je engleska verzija (titl) dok je digitalnoj srpski. 24 kitchen je na dve pozicije u analognoj ponudi. I dalje su digitalni kanali koji su bili na pozicijama od 1-8 na cudnim brojevima 808 pa do 821.

Poslednja izmena:
Vracen je raniji raspored kanala. Sada u digitalnoj ponudi ima ukupno 111 kanala nedostaju 4 lokalna kanala i Belle amie (nema ih u spisak kanala). Sport klub 1,2,3, Lov i Ribolov,Rtd hd, Shutel ima ih u spisak kanala ali trenutno nemaju signal.

Koliko ja vidim pre ce vas da vrate na 92 dtv kanala(toliko ih ima u Boru) nego nama da povecaju.Jos uvek nije aktivirana ni frekvencija 682000 a pink erotic 1-8 nismo ni imali.

Kod nas izgleda neki radovi u toku, ne radi nijedan kanal, ni analogni ni digitalni, dok internet normalno funkcioniše...

Kod nas izgleda neki radovi u toku, ne radi nijedan kanal, ni analogni ni digitalni, dok internet normalno funkcioniše...

potvrdjujem sta je cojko napisao, od podneva i u leskovcu nema signala ni na analognim ni na digitalnim kanalima, jedino internet shljaka. Kakva je situacija u ostalim gradovima?

Nazad
Vrh Dno