Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Nemojte kineski da instalirate , sacekajte engleski uskoro ce , mozda vec sutra , jedino ako hocete da se zezate na Vmware Workstation , ovako nemojte!
 
Ja još čekam da objave na Microsoft DremSpark programu finalnu/legalnu verziju, ali za sada samo TP...

dreamspark.png
 
Poslednja izmena:
Banovao me Daz na 2 dana na mdl forumu zbog reklamiranja kineske verzije desetke , zamo engleske su dozvoljenje :D
 
pa cekaces do 29/07 onda, a mozda i vise, wzor kaze rtm za 10 dana, videcemo, inace ovaj 151 mzoe da se skine i pricaju da moze da se prebaci na engleski, ali nisu dozvoljeni "homebrew" iso fajlovi na mdl pa jos uvek nista od toga, tako da ceka se sutra EN verzija, a mozda i 154 dobijemo ko zna, u svakom slucaju u narednih nedelju dana ocekujem bar 3-4builda leakovana.
 
Xonar drajveri rade ocajno....ako neko ima xonar kartice ,a ima problem neka skine unixonar drajvere http://maxedtech.com/asus-xonar-unified-drivers/ i nema problema, jedino ako na 1080 videu na YT premotavate snimak napred-nazad brzo javi se pistanje i reset jedino pomaze...
Inace ja sam na 10147 koji se sam krpi zadnje 3 verzije...Sistem je kao lutkica...
 
prvi put sam imao bagove na win10 i na kraju zabod.
apdejt podigao Win drajvere za grafičku, obrisao ih sa DDU, instalirao AMDove. Nakon par sati korišćenja, bagovi u Chrome, search na startu se ne vidi, pushbullet plugin se ne vidi, i nakon pokušaja puštanja trećeg po redu videa na youtube-u, zabod.

build 10147.
 
Kod mene verzija 10130 skinuta sa softpedije,amd grafa i cpu i sve radi ok.
 
zeljko radi 10151 samo sto je na kineskom ali nisam instalirao , stoji mi iso na desktopu , wzor objavio langugepack ali ne radi , nadam se sutra engleskom buildu!
 
Hmmm meni izbacio update Windows sad. Da skinem prvo 10074, pa 10130 ili da 10130 odmah skinem i update-ujem?
 
Fala. Imaš PM da ne spamujem ovde.
 
Build 10130 je jos 7 juna mogao da se skine koliko se secam , tek sad updatujes?
 
Ugašen mi je bio Windows update, pre neki dan ga uključio, pa sam onda skidao zakrpe par dana i evo sad mi se pojavilo ta dva builda... Nem pojma ni kako ni zašto i rekoh što da ne daj da instaliram da vidim kako radi ovaj 10. Slab mi komp, mislim na njemu ništa posebno ne radim odavno, filmovi, muzika i browsing, pa se nisam zamajavao sa tim stvarima. Ne znam ni zašto sad update-ujem, ali eto :)
 
Moras da updatujes build je ceo windows odradice ti za par sati , ako hoces final 29 jula moras redovno da skidas buildove!
 
Како да се ослободим рекламе "Прибавите win10"?
Брисао сам пар пута:
КВ2952664
КВ3021917
КВ3035583
али опет се инсталира? Да ли још нешто треба обрисати?
 
Jesi probao da isključiš preko Task Scheduler-a? Task Scheduler Library - Microsoft - Windows - Setup i isključiš sve gde se pominje GWX.
 
Ako se neko predomisli uvek može da kanceluje rezervaciju.
 
Jesi probao da isključiš preko Task Scheduler-a? Task Scheduler Library - Microsoft - Windows - Setup i isključiš sve gde se pominje GWX.
Искључио сам. Сад ћу поново да обришем она ти апдејта па да видим.
 
Kako stoji ovaj insider sa bagovima? Nisam mogao da ga cekam, pa sam stopirao instalaciju, spavalo mi se haos.

Citam na netu da je neko izgubio i razne fotke, muziku i tako to, restart par puta dnevno. Jos to nije za svakodnevnu upotrebu?
 
Ne razumem zasto bi se zezao sa betama. Ako si cekao do sada sacekaj jos malo.
 
To i ja mislim... ;)
 
Te bete su mesecima unazad dovoljno stabilne za vecinu korisnika.
 
Ne znam zashto ali ovu koju svi hvale 147 mene zeza....ja se licno JAKO plashim i finalne verzije da ne pravi probleme...
 
Jedno pitanje u vezi Intelovih drajvera... Da li na Windowsu-u 10 rade IRST 14.5.0.1081 drajveri i da li Windows 10 uredno prepoznaje Intel Management Engine drajver? U pitanju je mašina iz potpisa, H87 chipset.
 
Nazad
Vrh Dno