Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šteta što još uvek nema aplikacije za windows telefone i pitanje je kada će se napraviti obzirom da kod nas sve ide sporo. Da li neko možda zna kada će se pojaviti app za win. Phone

To ne znaju ni oni u telenoru.
 
Zar ne rekose da je izrada aplikacije za WP preskupa zbog M$?
 
Da je tako mnoge banke nebi pravile m banking aplikacije za WP... Al da ne idemo u off.
 
E krastavac, ako im je skupo da naprave WP aplikaciju, onda mogu da zatvore banku :D
Ali da, baš su neodgovorni što se toga tiče. Mada, meni je to sekundarni račun, pa me i ne dotiče mnogo (još uvek)
 
Mislim da nije broblem cena koju treba platiti nego izgleda nema ko to da uradi jer ni banca intesa takođe nema aplikaciju za win telefone.
 
Ili je ono standardno, mali broj wp korisnika, te se izrada aplikacije ne isplati. Taj izgovor mogu da razumem za sve ali za on line banku je stvarno bruka, ipak moze im se :|
 
Ista stvar je bila i za iOS dok je procenat korisnika bio neznatan, ista stvar je bila i za ne-Windows i ne-IE korisnike dok je % korisnika bio neznatan (i sada je, nemoj neko da pomisli da je 50% takvih, ali ipak nije toliko malo da se ne isplati pocetna licenca).
 
Jedno pitanje. Kada otvaram tekuci online, da li ima veze u prezimenu ako upisem 'c' umesto 'ć', ili 'Dj' umesto 'Đ'?
 
Pokusavam da otvorim tekuci preko tog linka i ne mogu. Izgleda da im SQL baza ne radi.
 
radi sada normalno.ali nesto9 mi nije jasno na sajtu telekoma zabranjeno mi je da dopunim mts dopunu sa telenor mastercard karticom.a sa visa karticom od komercijalne banke mi dozvoljava.
 
Da nisi mozda slucajno iskljucio kanal za on-line placanje? Na onom portalu TB.
 
Ne treba da znaci - meni jednostavno Telenor kartica nije radila na vise prodajnih mesta, dok neka stara Maestro od Intese radi bez problema na tim istim mestima...
 
Ovo ne sme da se desi ako ima sredstava i nije zabranjeno neko placanjr
 
Ne treba da znaci - meni jednostavno Telenor kartica nije radila na vise prodajnih mesta, dok neka stara Maestro od Intese radi bez problema na tim istim mestima...
Bas cudno to ne sme da se desava.
Meni radi svugde.
 
Nemam pojma. Generalno vikendom nekad idem po trznjacima pa kupujem sve i svasta i na par mesta jednostavno nije htela - ne secam se tacno gde, ali se secam da bih onda platio sa intesa karticom ili kesom.
 
zvao sam 0639005 i kaze nemoze se uplacivati za druge provajdere dopuna.a racune se mogu placati karticom naprimer vip placam online karticom i fiksni telefon sam platio isto juce bas cudno.
 
Pa ne može da se uplaćuju preko portala TB (kao što može za teleor brojeve). Ukoliko na Telekom portalu postoji opcija da se uplati dopuna Master karticom, onda mora da može; to ne zavisi niti od TB, niti od Telekoma. Ja sam uplaćivao dopunu za m-tel karticu, on-line, preko m-tel portala.
 
Provucem TB mastercard 5-6 puta dnevno u Beogradu, ovlasceno lice isto svaki dan provuce svoju karticu u manjim mestima po vojvodini.. Nikad problem.
 
^^ Takođe bez problema, trenutno u CG, plaćanje u €, radi bez problema
 
Da li je neko isprobao kako funkcioniše mastercard preko booking.com-a?
Konkretno, kada hotel izvrši samo rezervaciju u evrima, 3 meseca pre dolaska, odnosno pre definitivne naplate, a na računu imam samo pola iznosa u evrima, a ostatak u dinarima?
Da li ispravno rezerviše prvo celokupni iznos sa evro računa, a ostatak sa dinarskog računa?
 
Zavisi od hotela i ponude.

Ali sto se tice uopsteno rezervacije kada se samo deo ima u evrima, koliko se secam sa ranijih stranica to ne radi kako treba.
3 meseca i ne mogu da drze rezervaciju na kartici, mora u nekom roku da se povuce novac ili otkaze rezervacija, a to je manje od 3 meseca.
 
Meni su rezervisali na Visa kartici 3 meseca ranije, i to mi je samo dinarski racun otisao u minus, a sa evro racuna nije nista rezervisano. I sada sam na dinarskom u minusu, i ne mogu da placam ebankingom. Ovo mi se je desilo u Creditagricole banci.
 
To je problem sa karticama koje nemaju samo evro i samo dinar partije, ni sama banka ne zna kako to treba da radi :) A u praksi korisniku uvek nesto ne valja!
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno