Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kako je zadnjih 6,7 meseci radio bolje da nije postojao što se mene tiče. Krenem novu rečenicu da pišem a njemu treba 2 sekunde da prebaci na veliko slovo i da me uopšte pusti da krenem da kuckam..

krastavac neko se zadovoljava prosekom a neko ne, ima nas raznih
 
Dobro samo se meni dešavalo.. Verovatno ga nisam instalirao kako treba.
 
Ne znam sto se nalaziš uvredjen ja sam samo rekao da ja takve bagove nisam imao... Doduše dobijao sam redovan upade preko Amazon... Cak sam i sa vojkanom pričao odavno o tome jel mi se žalio da mu zakucava i njemu sam isto rekao da mi se nikad nije desilo da zabaguje ili da ja kucam a slova kasne ili bilo šta tome slično
 
Dešavalo se i meni u poslednje vreme (isto brzo kucam), a imao sam kupljenu verziju, ali se sve počelo dešavati od kako je postala free pa na ovamo.
Sad sam skinuo 5.1.60 Super SwiftKey (čekao sam da objave modovanu sa XDA, zbog boljih tema unutra), pa čuda vidim da li su zaista popravili stvari.
 
Da, otkad je postala free postala je i puž (mada ni pre nije bila baš munja).
Jesu popravili veruj mi, nikad ovako nije radila, ovo je u najmanju ruku brzo kao Google tastatura.
 
I ja sam imao/imam kupljenu verziju i nikad nisam nikakvih problema imao, kocenja,bagove i slicno.
 
Jel zna neko da li mogu preko Gmail aplikacije da dodam gmail adresu kao POP3/IMAP mail?
Dakle ne kao Google account, sto mi se desi kad dodam tu gmail adresu, pa da mi stoji u Play Store-u, mapama, kalendaru... da biram nalog koji cu da koristim, to mi ne treba.
Ranije sam koristio Email aplikaciju za to, ali ona u Androidu 5 vise ne moze da se koristi.
 
udjes u gmai, swipe na levo, stisnes strelicu kod tvog maila, add acc, pop3
 
Showbox sad isto radi na Lolipopu, nije radilo pre poslednjeg updata-a
 
Mozes u apdejtovanoj verziji Gmaila.

Verzija 5.0 je u pitanju, mislim da je to poslednja.

udjes u gmai, swipe na levo, stisnes strelicu kod tvog maila, add acc, pop3

Da znam za to, probao sam tako i takodje mi doda Google account (iako ja samo stavim gmail da se sinhronizuje) koji mi se opet nudi u Play Storeu, mapama i drugim programima.
A kad probam manuelno da podesim izlazi mi nesto tipa failed to connect to server.
 
Probaj par puta da dodas, meni je za yahoo pisalo failed, posle treceg puta je proslo.
 
Neki djavo mi crpi bateriju na supruginom starom SM S+,kitkat 4.4.4 je na njemu,jel ima neka apk. da mi pokaze sta ga muči gde ide baterija,nesto mi čudno jer se telefon grije i bas sporo puni vec par dana,a nema 5 aplikacija u njemu ili da kupim novu bateriju;)
Hvala

Edit,sad pogledah telefon se greje u gornjem delu(verovatno procesor),baterija bukvalno hladna,factory reset nije pomogao;)
 
Poslednja izmena:
Da li je realno da su opet ovi iz Facebook-a ukinuli browser unutar aplikacije. Jedna verzija ima sledeća nema i tako u krug.
 
Probaj par puta da dodas, meni je za yahoo pisalo failed, posle treceg puta je proslo.
Ne vredi, probao vise puta uvek isto failed, probao da dodam gde pise server: gmail.com ispred toga imap., da menjam one tipove zastite nista ne pomaze.

EDIT: Upravo sam uspeo, dakle trebao je port da se promeni na 993, server na imap.gmail.com zastitu na sll/tls (mada to mozda i ne mora) i sada je dodat kao imap mail, dakle nije vise google account!
 
Poslednja izmena:
Jel moguće da je ovaj Plex tako teško podesiti? Trebaš expert da budeš.
 
Da li je realno da su opet ovi iz Facebook-a ukinuli browser unutar aplikacije. Jedna verzija ima sledeća nema i tako u krug.
I treba da ukinu, mlatka najveća. Iz prostog razloga sto, ako hoces link da share-ujes iz tog njegovog browsera, ne možeš, nego moras da otvaras opet u drugom browseru. Neka oni dopravljalju aplikaciju, a browser prepuste da prave drugi koji to i rade.
 
Koliko ja znam sigurno je moglo da se share uradi preko messengera. Kako postoji Talon za Twitter gde je to ekstra urađeno a oni ne mogu to da odrede.
 
Jesi odredio foldere i poterao servis?
Meni je to, bukvalno, bilo dovoljno da sve fercera ok.
 
Jesam odabrao foldere i na kompu ih vidim. Sada sam preko Chrome-a uspeo da se ulogujem i sve to, ali mi na fonu ne prikazuje nista od toga.
 
Kako na textri da vidim koliko sam karaktera utrosio u poruci?
 
Nazad
Vrh Dno