Šta je novo?

SBB D3i Platforma iskustva

HD paket nije ni isao u probnom mesecu, uvek si morao naknadno da trazis da ti ga ukljuce.
 
Čekaj, da li ja mogu koristiti d3go preko telekom adsl-a imam d3i i da li se plaća dok sam u ovom promo periodu za 990 kinte ?
 
Ne plaća se ni sad ni posle i naravno da možeš, samo što pola kanala na istom ne radi preko ADSL-a.
 
A sportklub , da li radi ? To mi je jedino i potrebno , sk1 , da pogledam po koji prenos ?

Još jedno pitanje, malo glupo :) Kako da se registrujem , piše da se prijavim na moj sbb ?

Videh sada , nije hteo da mi otvori u ie .

Ubacio sam broj ugovora ali nemam pojma šta ovde da upišem ID korisnika (podatak sa računa):*- matični ? Može mala pomoć ...
 
Poslednja izmena:
Ne radi SK nijedan. A za prijavu ti treba korisnički ID, pošto još nisi dobio prvi račun na kojem to piše kontaktiraj podršku da ti dostave isti...
 
Koja glupost da sk ne radi, pa čemu onda taj sbb go , neću ga ni koristiti , nema mi nikakvu svrhu ako ne mogu pogledati utakmice, glupost.
 
Ja da imam uslova koristio bih sbb kablovsku i tv , ne bih se zajebavao sa d3i, stvarno smešno da ne radi njihov glavni kanal, ajde da je hbo ili neki drugi.
 
HD paket nije ni isao u probnom mesecu, uvek si morao naknadno da trazis da ti ga ukljuce.
Bio je besplatatan tamo negde početkom godine, u nekoj "akciji". Tek sad videh da već neko vreme daju na probu samo Start i Plus pakete.
 
Za SK po meni jeste bruka. Nisam sasvim siguran kakva je priroda tehničkog problema koji onemogućava određene web-tv strimove, ali bi mogli malo oko toga da se iscimaju i obezbede barem 10-15 programa koji rade na SVIM mrežama. RTS, B92, Nova, SK... oko toga ne bi smeo da bude problem. Ali, avaj...
 
Mislim da nema nikakvog problema, tacnije SBB je namerno onemogucio gledanje SK i ostalih kanala van njihove mreze. Pola d3go naloga koriste ljudi koji nisu SBB korisnici u bilo kom obliku, a dobili su nalog od onoga ko ga ne koristi ( a taj ga je opet dobio za dzabe). Tesko da ce se tu ista promeniti, sve dok je d3go besplatan,a sa druge strane, tesko mi je da zamislim da bi im tu uslugu iko platio (barem u kvalitetu koji sada nude).
 
Lepo si diskutovao. :) I ja mislim da je to to.
 
Radi ogromna vecina van sbb mreze,samo treba malo više šnjurati po forumu.
 
Radi ogromna vecina van sbb mreze,samo treba malo više šnjurati po forumu.
Kako "šnjuranje po forumu" može da pomogne nekome ko ima, recimo, Eunetov ADSL? Je l' ima neka fora koja nam je promakla?
 
Dobih danas D3i, ali već imam jednu zamerku, pa me zanima da li je iko imao slične probleme (i rešenje, nadam se).

Svi kanali rade super, osim SK kanala. Za vreme košarkaške utakmice dosta secka slika i to ne odmah, već tek nakon nekoliko minuta posle prebacivanja na kanal. 10 Mbps mi je brzina, inače.
 
HD? Ako jeste, taj problem sam imao i ja, ocigledno ne moze da radi kako treba na 10mbit ADSL-u. Kontaktiraj podrsku, resice ti to, meni sad radi ok...
 
Ako ne može lepo da im radi HD kanal na ADSL-u od 10 Mbps, to onda znači da su povećali strim na preko 8,5 Mbps, što je (za one sa bržim netom) stvarno super! Može li ovo neko da potvrdi?
 
Imam 15/1 pa me interesuje da mi neko ko ima tu brzinu i koristi D3i napise iskustva sa kvalitetom pre svega HD kanala(mada moze i za SD). Imao sam D3i prosle godine na probi ali sa manjim protokom.
 
Uzeo sam dD3i na probu.Radi OK za sad.Imam 12/1 kablovski net,nije SBB.Ono sto me zanima je da li po isteku prvih mesec dana ako odlucim da nastavim sa koriscenjem usluge mogu da odjavim osnovni paket,a da uzmem samo HD kanale,ili HBO na primer ? Ili moram da placam i osnovni i HD?
 
Bice mi to previse,pored postojece kablovske i neta.Hvala na odgovoru.
 
Ja ga uzeo na probu pre neki dan, a tek sada stigao da ga upalim. Prvi utisci:

Fox Crime HD tek malo bolji od regularnog Fox Crime na Ikom kablu (DVB-C). Fox Life HD dosta bolji od istog u SD kvalitetu kod Ikoma. HBO HD je primetno kvalitetniji kod Ikoma nego preko D3i. Dakle, raznoliko.

Inače, TV je Panasonik plazma :p a net je Ikom 10/1.
 
Bice mi to previse,pored postojece kablovske i neta.Hvala na odgovoru.

Nravno,kada ovi iz SBB-a shvate već jednom da imaju dosta potencijalnih korisika koji bi da zadrže svoju postojeću kablovsku a žele samo da dodaju one pay pakete koje njihov provajder nema u ponudi.
 
Fox Crime HD tek malo bolji od regularnog Fox Crime na Ikom kablu (DVB-C). Fox Life HD dosta bolji od istog u SD kvalitetu kod Ikoma. HBO HD je primetno kvalitetniji kod Ikoma nego preko D3i. Dakle, raznoliko.

Koliki beše interet imaš? Bojim se da ti D3i ne vuče slabiji stream za HD kanale, kod mene su HD kanali skoro identični na D3i i kabl D3 izuzev sportskih kanala i više puta pominjanog pulsiranja slike. HBO nemam na kablu ali gledajući sliku sada i kakva je bila pre godinu dana dok su testirali D3i sada je odlična!
 
Neko je ranije napisao da mu je slika ista sada na 50/2 kao i ranije na 10/1.Ako je neko probao ovakve kombinacije neka javi.
 
Koliki beše interet imaš? Bojim se da ti D3i ne vuče slabiji stream za HD kanale...
10/1 Ikom kabl. Speed test meri 9,8 / 0,95 Mbps i 9 ms odziv. Kada mi prodje promo period od 6 meseci fraj, prelazim na Flet 3 (20/1 Mbps) ili Flet 4 (40/1 Mbps).

Dobra je slika, ne mogu da kažem da nije, ali u direktnom poredjenju - bolja je preko DVB-C. Jedino što mi na D3i izgleda vrhunski je Cinemax HD.

Najveća prednost ovog D3i je to "pogledaj (pr)opušteno". :)
 
Pogledaj propusteno je ubedljivo najveca prednost IPTV-a nad kablovskom.
 
Nazad
Vrh Dno