Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeli dobio neko karticu, koliko je cekao?
Hvala.
 
Poslednja izmena od urednika:
cestitam najverovatnije u ponedeljak kod mene dobro je sto internet mozes aktivirati i zatvoriti.jos ako moze na scriil.moneybookers bivsi.
 
Otvorih i ja račun u poslovnici na Brdu, nekako su uspeli njih troje udruženim snagama. Što se tiče vezivanja za PayPal i plaćanja, može i na svako plaćanje ide 25 din na starter paketu ako na računu ima valute u kojoj se vrši plaćanje, inače se radi konverzija. Pitah i za Google Wallet i Tap&Pay, ali špansko selo.
 
Pa sta ocekivati kad su imali generalno kratak kurs o bankarstvu... Moras opet otici sa nekim predznanjem, ja npr nisam imao nikakvih pitanja pri otvaranju, vise sam na ovoj temi dosao do korianih informacija.

Kada dobijes karticu, mozea da je vezes za sta hoces, bitno je da imas kesa na njoj ;)
 
Otvorih i ja račun u poslovnici na Brdu, nekako su uspeli njih troje udruženim snagama. Što se tiče vezivanja za PayPal i plaćanja, može i na svako plaćanje ide 25 din na starter paketu ako na računu ima valute u kojoj se vrši plaćanje, inače se radi konverzija. Pitah i za Google Wallet i Tap&Pay, ali špansko selo.

i ja sam bio na brdu pre 7 dana, svi zajedno su iz petog puta uspeli da mi zavrse to je trajalo oko 45 min i probanja na sva tri racunara u radnji, a sta god da sam pitao nisu znali da mi kazu. Na kraju sam rekao bolje da zovem onaj broj za informacije i poceli su da se smeju. Reklo bi se da telenor radnike nije pripremio za rad na ovom projektu.
Najbolje je bilo, posto sam uzeo starter paket, kad sam pitao kako placam master karticu? Prvo se zbunila a posle mi rekla kurir ce da ti donese i njemu placas, a onda je ova druga rekla ma koji kurir skinuce ti sa racuna.
 
Kako će skinuti sa računa kada na računu inicijalno nema ništa?
 
Kako će skinuti sa računa kada na računu inicijalno nema ništa?


To su ne profesionalno uradili, ali kontam da nece da se zamaraju posto u startu i ne ocekuju neki boom , imas 30 banaka, da nisu nesto povoljno ponudili i nebi imali korisnike...
Ali bas me briga, ko kako moze uplatice na racun iznos od 500din pa kad skinu, njihovo je.
Mene je privuklo to sto nema odrzavanje i naravno odlican e banking, bas po svetskom standardu.
 
Kakvih 25din provizije na PayPal? Nema tu nikakve provizije. Provizija je samo za plaćanje preko ebank. 500din za karticu kao što već jednom rekoh zadužuju poslednjeg dana u mesecu u kojem je aktivirana kartica.
 
Ja sam račun otvorio 10.9. i jos mi nije stigla kartica, tako da sada ocigledno imaju vise posla.

Prema tarifniku, placanje Telenor racuna za postpaid usluge je preko Telenor banke besplatno ili putem trajnoog naloga ili preko usluge "racun na klik".
Nadam se da će od sledećeg meseca na racunima biti racun u Telenor banci, umesto u Raiffeisen, stvarno je bez veze plaćati eksterni prenos sredstava u drugu banku (25 rsd za Starter paket).
A i za imidž i Telenora i Telenor banke je bolje da račun bude u Telenor banci.
 
Pa dobro tako je i nama u prvoj turi bilo, potpisali 28.8 a kad nam je stigla beše, 10-11.9? Preko račun na klik usluge bi svi racuni trebali bez provizije no to jos nisam probao. A slazem se da bi racun Telenora trebao da se prebaci u TB.
 
može i na svako plaćanje ide 25 din na starter paketu ako na računu ima valute u kojoj se vrši plaćanje, inače se radi konverzija.

Mislim da si nešto pomešao, sinak .... :) :) Ili su te lagali oni, pa ti lažeš nas ... :) :)

Ili, ako je istina, da idem da gasim račun pre nego što mi i stigne kartica.. :)
 
E, ne znam, idite pa pitajte. Rekla mi je da se prenos na svaki drugi račun u starter paketu plaća 25 dinara i da se prvo skida valuta u kojoj se plaća. S obzirom da su me gledali belo kad sam pomenuo PayPal verujem da su se nalupali.
Da, dobio sam papir sa instrukcijama za plaćanje ka inostranstvu (swift/iban), kao i obrazac za prenos plate koji dele po defaultu
 
koja je prednost telenor banke u odnosu na komercijalnu ? hvala
 
jesam , ali uglavnom se pominju druge banke, ne i komercijalna, barem ja ne nadjoh.... koristim ebank komercijalne banke, takodje i kombank, na telefonu, i sve funkcioniše odlično, i nema provizije.
 
Nova verzija aplikacije 18mb, prethodna beše 9mb.
Šta li su nagurali unutra :d
 
Pa oni ce bukvalno sve sa e bankinga da ubace na m banking :D
 
Danas im je kupovni kurs skoro kao srednji ;).
 
Poslednja izmena:
Hoćeš reći prodajni :)
Kupovini im je lošiji iz dana u dan, to mi se ne sviđa
Koliko sam primetio, razlika između kupovnog i prodajnog je uvek tačno 1din. Srednji je umeo da bude tačno na sredini, više nije. Ok, razumem šta rade, ali je nepovoljno po nas koji povremeno prodajemo, a nikad ne kupujemo
 
Poslednja izmena:
Posto u novembru punim 18 I planiram uzeti karticu na svoje ime I otvoriti racun (trenutno imam internet karticu komercijalne banke, ali je na kevino ime), da li se isplati otvoriti u Telenoru, ili se ne razlikuju puno od drugih banaka po pitanjima provizije, kursa... I, mozda I najvaznije pitanje za mene, da li mogu uplatiti novac (posto jelte ne radim jos uvek pa ne primam platu) na svoj racun u bilo kojoj poslovnici, ili uvek moram ici na NBG u tu njihovu jedinu poslovnicu (za mene je to ogromno cimanje zato sto sam sa vozdovca) ??

Iskreno mrzelo me je da citam 34 strane, pa ako neko moze da mi kaze u par recenica bio bih mu zahvalan :)
 
Posto u novembru punim 18 I planiram uzeti karticu na svoje ime I otvoriti racun (trenutno imam internet karticu komercijalne banke, ali je na kevino ime), da li se isplati otvoriti u Telenoru, ili se ne razlikuju puno od drugih banaka po pitanjima provizije. I, mozda I najvaznije pitanje za mene, da li mogu uplatiti novac (posto jelte ne radim jos uvek pa ne primam platu) na svoj racun u bilo kojoj poslovnici, ili uvek moram ici na NBG u tu njihovu jedinu poslovnicu (za mene je to ogromno cimanje zato sto sam sa vozdovca) ??

Iskreno mrzelo me je da citam 34 strane, pa ako neko moze da mi kaze u par recenica bio bih mu zahvalan :)

1. Da
2. Da, ne.

P.s. Ako ima nas koji ovde pisemo makar malo ceni druge...
 
Meni odgovorise u oktobru.
 
1. Da
2. Da, ne.

P.s. Ako ima nas koji ovde pisemo makar malo ceni druge...

Razumeo, sto znaci mogu uplacivati novac u bilo kojoj Telenor prodavnici, odlicno.

Cenim ja veruj mi, ali 34 strane mi je bilo stvarno puno da citam, vratio sam se par strana unazad, ali nisam nasao puno informacija, ali tvoj odgovor mi je bio dovoljan, hvala ti :)
 
Ne u poslovnici vec na bankomatu banke ciji spisak imas na sajtu.
 
Zaboravih, ravno 7 dana da se sredstva uplaćena preko bankomata sklone iz rezervisanih...
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno