Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

isao sam u aps, all, nasao tastaturu i odradio disable. Za sad koliko mi se cini nije se palila, jer ponekad se pali po nekad ne. Videcemo.
 
Meni swiftkey posle restarta ostane default ali svaki put promeni layout na onaj koji je default za srpski pa moram da promenim. Isto se dešavalo i na TW i na AOSP pa bih rekao da je do verzije tastature koju koristim.
Navikao sam od ranije da koristim Ringtones/Alarms/Notifications foldere za melodije i na Neat AOSP to radi bez problema.
 
Imam problem sa baterijom. Probao sam čišćenjem USB porta na telefonu četkicom ali nisam nista uradio. Naime, od pre par dana iz cista mira telefon je sa 20% pao na 2% i ugasio se, punio sam ga tako do pola od prilike, uključio i posle 15 minuta korišćenja aplikacija baterija je opala na 10% nenormalno brzo. I od tada se gonimo. Evo sada držim tel na punjacu, i piše da se puni a baterija se prazni ili stoji na punjacu po dva sata i napuni se tek nešto malo. Imao sam v6.5 Aromu, sada sa 7.6 je bilo dobro par punjenja i opet isto. Probao sam i druge punjače i druge kablove. Jedno vreme kada se prikači na USB na komp je bagovao tako što se stalno connect-ovao i disconnect-ovao, sada je barem toga što se tiče normalan. Sale mi je preporucio da prekontrolisem USB port na telefonu u nekom servisu, ali htedoh pre nego što odem da pokušam da nađem rešenje sam. Kojom aplikacijom mogu da proverim kojom voltazom se puni baterija?
 
Kaže da je telefon ne podržava
gaja4y8a.jpg
 
Mislim da bi trebalo da stoji obavestenje u prvom postu o tome da za sada ne postoje nikakve free varijante otkljucavanja onih koji su presli sa MG4 v4.1.2 na 4.3.
Ako se vrate na neki koji je ispod MG4 v4.1.2, izgubi ce IMEI i BB, onda ce ih popravka sa otkljucavanjem izneti mnogo vise nego sam unlock cod.
 
Poslednja izmena:
Ovo radi, počne punjenje sa 1000mA i pada sve do 100mA i tako stoji
 
Meni isto 100-200 mA na punjacu, 460 mA na USB...power bank 100 mA, a u kolima 400 mA...
 
Pozdrav. Jel moze netko tko ima root i custom recovery (i backup system particije) probati ovaj keyboard ?

link

md5 03fad102808a252cb9bd0778599969a4

Nakon instalacije podesiti g3 keyboard, visinu slova itd, onda ga odabrati.

Cijenim pomoc :), hvala

Znaci samo netko tko ima backup (moze i samo system particije) da proba jel mu radi keyboard.

hvala puno
 
Kratko. Da li postoji mogućnost da se odradi Sim unlock na 4.3 efs v.2 ili da bacim 1500din. na kod?

Edit.
Sad vidim na netu da su neki uspeli da otključaju uz neki Z3X BOX Samsung Tool v16.1? Koliko je raditi ovo, pametno, pouzdano?
 
Poslednja izmena:
Imam za početak jedno pitanje: Da li je neko radio particionisanje MicroSD kartice pri čemu je jednu particiju nastavio da koristi kao eksternu memoriju, dok je drugu rezervisao za proširenje RAM memorije uredjaja?

E sad, na to se nadovezuju još dva pitanja: Da li ovo popravlja iskustvo rada na Galaxy S3 telefonu, tj.da li i na koji način ovo utiče na performanse telefona? Trebalo bi da utice, pa me vise zanima kako? A drugo pitanje koje se nadovezuje na ono iz prvog dela poruke je, da li je neko probao da odradi taj proces sa MicroSD karticom koja NIJE klase 10 i kakva su iskustva? Hvala unapred. Pozdrav svima...
 
Spora je SD kartica da bi se koristila kao proširenje za RAM, verujem da samo usporava telefon.
Da nije tako takav potez bi se podrazumevao i naširoko bi ga koristili.
 
Na kraju ipak sam morao da nosim telefon kod "majstora", jer nisam uspeo da ga otključam sam.

Kao što neko ranije reče neophodan je Z3X BOX i stvar je gotova za par minuta (ako nekoga zanima 600 dinara).
 
Malopre mi ispao S3 na beton i staklo je ispucalo. Sve radi, ali je potrebno zameniti staklo. Ako neko ima preporuku ko dobro radi zamenu stakla i za koju cenu molim vas šaljite na PM.
Hvala!
 
Iz mog iskustva: bolje zameni sve komplet.
 
Jel se desilo nekome da se verzija od 16gb skroz ugasi, da ne moze nista s njom da se radi? Jel pomaze tu JIG usb ili mora da se menja ploca? Hvala :)
 
Ako je stara ploca (ako nije verzija 1.5) moze biti da je riknula.
 
Da. Telefon uopste ne reaguje, cak i kad se prikaci na komp. Na xda sam video kao kad se prikaci JIG telefon udje u download mode. Probacu to samo da napravim usb :)
 
Koristi li neko cyanogenmod 11 na ovom telefonu? Planiram da ga uzmem eventualno al mi trenutno najvise znaci da cm 11 radi kako treba, navikao sam na cm
 
Ja koristim, temasekov cm11 i lepo radi. Jedino odradi fix za kameru ako ti ne radi kako treba. Ako ne nadjes okacicu ti ja na DB.
 
Malopre mi ispao S3 na beton i staklo je ispucalo. Sve radi, ali je potrebno zameniti staklo. Ako neko ima preporuku ko dobro radi zamenu stakla i za koju cenu molim vas šaljite na PM.
Hvala!

Drug je u KGu zamenio za 30e i extra mu ispalo, ne poznaje se. Ne znam sad gde jer sam u bgu, pa ga ne vidjam cesto
 
ubacio sam saletov neat u s3 i super sam zadovoljan kako radi samo sto ponekad kad mi je baterija pri kraju (znaci >20%) i kad otkljucavam telefon imam delay od nekih 2-3sec kao i kad me neko zove ne mogu da se javim tj ekran je "ugasen". jel ima neki fix za to ili je to samo do mene?
 
Koju si verziju neat-a stavio?
Koristio sam i tw i sad aosp i nisam primetio razliku u ponašanju kad je baterija pri kraju.
 
Nazad
Vrh Dno