Šta je novo?

HTC ONE S

A nitne na farmerkama? Ona "linija" mi deluje kao da je baš od nitne.

Sve u svemu neprihvatljivo osetljiv.
 
Znaci ne mozes danas da kupis telefon a da nema neku falinku cak i premium uredjaji.Ima da kupim lepo nokiu 8210 i znam da nema sta da me iznervira.
 
Ne znam za nitnu... :) Mislim, tu je. Ali baš da li sam je zakačio, ne znam. A nije ni oštra nego je zaobljena, tako da...
Telefon definitivno nije za tesne džepove. Ne daj bože da zaboravite i stavite ga u džep sa ključevima. Mogu misliti kakve linije bi ostale. Posledice su trajne - fizičke i psihičke :)
Mada, HTC se kao ogradio i rekao da je reč o ograničenoj seriji. Najverovatnije to nije tačno.
 
Poslednja izmena:
Da da, i ovde u Nemackoj se to dobro zna - crni model je stoga 390€ a sivi 440€.
 
Jel moze neko da da konkretnu informaciju o tome koji su S4 .. ?

Ja sam cuo da je SVAKI crni mat - S4, jel postoji jos neka fizicka karakteristika za prepoznavanje, ili samo preko benchmark-a .. ?
 
Jel moze neko da da konkretnu informaciju o tome koji su S4 .. ?

Ja sam cuo da je SVAKI crni mat - S4, jel postoji jos neka fizicka karakteristika za prepoznavanje, ili samo preko benchmark-a .. ?

pa na kutiji samoj pise sa zadnje strane
 
Ja upravo gledah u Telenoru One S i nigde ne vidim da piše...
Za procesor piše samo "Dual Core".
 
Da li je moguce da proizvodjac u ovom slucaju HTC ne naznaci koji procesor se nalazi u njihovom telefonu?? Dual-core moze da bude bilo sta.
 
Poslednja izmena:
Prvo su operateri i htc morali da se otarase Sensationa a onda je kao stigao One S a u stvari hibrid SensationeS :d I jos su drski sa cenama. Ko zna kada ce se pojaviti S4 kod nas, ocigledno su odabrali istocnu juropu da se otarase stare tehnologije :d
 
Pogleadjte po oglasima, moj drugar je nasao S4 za dobre pare. neki koji ga prodaju (doduse malo njih) ni ne znaju sta imaju.
 
pa pise one s z560e a to je verzija 1,7 odn. s3
 
Po informacijama iz HTC-a, izgleda da će svuda u Evropi od sada da ide samo S3 verzija, tako da ne očekujte da novi primerci budu S4.
 
:d

Znaci SensatiOneS model :d

Ovi u htc-u su stvarno resili da se samouniste.
 
Realno. Kre*encine.
 
Mozda i nisu, polako. S4 Krait (dual) je jaci i od Exynos-a na SGS3 i od Tegre3 na HOX-u, koji su oba Quad chipa. svako od ovih proizvodjaca daje na kasicicu, a imati 2nd top model u ponudi koji je procesorski jaci od prvog (HOX) bas nekako i nema smisla. U amerikama doduse, i HOX i HOS imaju S4ku koja guta malu decu sa lopatom, kolko je dobar CPU. (usled onog njihovog 4g protokola)
 
Ok, ima to smisla, ali prvo izdati taj model pa ga totalno povuci iz Evrope - tek to je supacki, ako me razumes.
 
Dajte ljudi, ne preterujte. Još u februaru je išla vest da će biti nestašica s4 čipova do kraja jeseni.
Činjenica je da je s3 dosta lošiji i ja ga prvi ne bih uzeo, ali sada ove teorije zavere su smešne.
 
Nije teorija zavere covece - trebali su onda samo S3 da zveknu u njega i sve ok. Uostalom, lepo si i sam rekao - ni ti ne bi uzeo taj sa S3 jer je dosta losiji.

I licno ne pricam o teoriji zavere, nego o cinjenici da im je, iz ugla nas potrosaca tj. korisnika, malo odluka nezahvalna. Los marketinski potez, prilicno.
 
Ima konkretne razlike izmedju S4 i S3 u ruci. dobar drugar ga je uzeo, mogu i slike postaviti sutra, odnosno klip, mnogo je S4 brzi i izgleda - ispeglaniji. ICS na S4 verziji nekako fluidniji, prvi put da jedan Android uredjaj ostavlja osecaj kao Apple iPhone. dok je S3 koji sam gledao po telenorima i slicno sporiji dosta, bar kad je samo GUI u pitanju.
 
prvi put da jedan Android uredjaj ostavlja osecaj kao Apple iPhone.

Onda nisi probao Nexus sa JB :D

Ja sam čačkao malo one S u vipu, crni. Osećaj u ruci mu je fenomenalan, mnogo mnogo bolji nego HOX, baš mi se dopao. Ali rad mu je bio katastrofalan, tranzicija home screen-ova je bila u jedno 10ak fps. Mada to je možda zato što je izloženi primerak...
 
Moguce da je prepunio RAM, ali to ne bi smelo na ICS-u. u svakom slucaju, moje licno misljenje je da zaista S4 radi kao bolestan, bolje nego S3 sa odma primetnim razlikama
 
^^
Moguće, tako sam se ja razočarao razr-om i atrix-om, a ovamo ih svi hvale.
 
Nisu, jer nema ko da im isporuci. ono sto sam citao po netu je da definitivno trzista poput srbije, istocne evrope, kine i indije mogu da dobiju samo S3.
 
Capture.png


Koliko je ovo tacno...
Moguce je da su dobili na stanju nove One S
 
Poslednja izmena:
Koliko kosta zamena sim kartice sa microsim u MTS-U ?
 
mozes da odes u neki servis,oni da ti secnu tu sim karticu sto imas i koristis odmah.
 
Nazad
Vrh Dno