PDA

View Full Version : ZTE Blade G



Strana : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

GiBo2pac
29.06.2013., 07:27
Када цркне матична плоча, али ако нешто друго оде шта ћеш онда?

neogeo
29.06.2013., 08:21
Када цркне матична плоча, али ако нешто друго оде шта ћеш онда?
A šta će drugo da ode?
Dugmence ili ...?

Bilo šta drugo da ode oni menjaju delić ako ga je moguće zameniti (modul kamere ili sl.), ako nije, menjaju ceo fon i nemaju kada da ga kače da bi gledali da li ima SU ili nema...

OWERKLOKER
29.06.2013., 10:24
Naravno da gledaju da li je rutovan, flesovan i sta je sve menjano.

neogeo
29.06.2013., 10:29
Ako vi tako kažete...

fkloznica
29.06.2013., 11:04
gledaju ako ides da zamenis mikrofon,ali ako pukne ploca nista ne mogu da vide.. ne znam samo da li moze da se vrati u fabricko stanje a da oni ne vide da je rootovan ili flesovan

Djilkosh_Ns
29.06.2013., 12:27
Ako vi tako kažete...

Iako se slazem sa tobom, nisi u pravu zato sto zivimo u ovom sistemu kad gledaju kako da te ostete i skinu garanciju...

Jeste da rutovanje nema veze sa ekranom, dugmicima, maskom itd, ali oni sve gledaju samo da ti pocepaju garanciju.

U Evropi je donet zakon da se rutovanjem ne gubi garancija (samo otkljucavanjem bootloader-a se gubi), ali daleko smo mi od Evrope.

neogeo
29.06.2013., 14:38
Iako se slazem sa tobom, nisi u pravu zato sto zivimo u ovom sistemu kad gledaju kako da te ostete i skinu garanciju...

Jeste da rutovanje nema veze sa ekranom, dugmicima, maskom itd, ali oni sve gledaju samo da ti pocepaju garanciju.

U Evropi je donet zakon da se rutovanjem ne gubi garancija (samo otkljucavanjem bootloader-a se gubi), ali daleko smo mi od Evrope.

Sada je donet i zakon o obavezno otključanom BLu.

neogeo
29.06.2013., 14:41
Stigao mi je Blade G i nisam baš zadovoljan svojim (jeftinim) izborom.
Bolje da sam uzeo Ascend G510. Mislim da je daleko kvalitetniji.

Najveću zamerku imam na nizak nivo zvuka slušalice fona kada slušam sagovornika.
Iako sam pojačao do max. meni je ono preslab zvuk.

E, sada 1no pitanje: Može li negde da se skine originalan ROM za ovaj telefon tj. da nije Telenorov?!?!?

Sync
29.06.2013., 15:35
Komsija iz kraja radi kao serviser mob. tel. i kaze da u zadnje vreme najvise donose zte u servis...
Ja se uvek pitam da li rizikovati da li ces da izguras 2 god. s ovim telefonom ili platiti malo vise i dobiti mnogo bolji telefon,primer LG l7 II

kamango604
29.06.2013., 17:09
To je zato sto za

radivoj
01.07.2013., 11:48
Stigao mi je Blade G i nisam baš zadovoljan svojim (jeftinim) izborom.
Bolje da sam uzeo Ascend G510. Mislim da je daleko kvalitetniji.

Najveću zamerku imam na nizak nivo zvuka slušalice fona kada slušam sagovornika.
Iako sam pojačao do max. meni je ono preslab zvuk.[/B]

Istu zamerku imam i ja...probao sam sa raznim "boosterima" ali nema velike razlike...

radivoj
01.07.2013., 11:50
Ne blesavi se :d.
Ovo je najlakši i verovatno jedini root i cwm za ovaj ZTE model.

Ovaj postupak ne vazi za telefone sa 4.1.2 verzojim androida...sudeci po iskustvima ljudi na forumu.

Da li je iko ovde pokusao ovo sa tom verzijom...i naravno da radi :)?

micens
01.07.2013., 13:08
Uzeo i ja ovu igrackicu :) Za sada sam zadovoljan, sobzirom da me je kostao 1 dinar :D
Nego, videh na prvoj strani gde je "GiBo2pac" postavio kompletnu specifikaciju da pise da ima digitalni kompas, ali kod mene ni jedna aplikacija kompas-a, kao i SkyMap ne radi... Probao jos na dva ista telefona i definitivno ne radi :trust: E sad me zanima, da li je neko probao ovako nesto i da li se zna da li on hardverski zaista podrzava digitalni kompas ili ne?

GiBo2pac
01.07.2013., 13:23
Немам појма, нисам то ни тражио на братовом фону. Али ваљда ако пише треба да има...

neogeo
01.07.2013., 13:24
Danas ću rutovati fon pa javljam proceduru (koga bude interesovalo).

bye

Dovahpig
01.07.2013., 13:28
Telenor je izbacio neki update za ovaj fon (b05), navodno produzava trajanje baterije (verovatno su samo pogasili pola svog bloata :evil: )

neogeo
01.07.2013., 13:30
Telenor je izbacio neki update za ovaj fon (b05), navodno produzava trajanje baterije (verovatno su samo pogasili pola svog bloata :evil: )
Ovaj moj Blade G je sa b05 apdejtom a ima i ceo firmware na ZTE sajtu sa oznaklom b05.

micens
01.07.2013., 13:31
Немам појма, нисам то ни тражио на братовом фону. Али ваљда ако пише треба да има...

U tom slucaju, ako hardverski podrzava, ne valja mu kernel :S:


Danas ću rutovati fon pa javljam proceduru (koga bude interesovalo).

bye

Kad odradis proceduru i ako flesnes neki drugi rom ili slicno, ako nije problem da probas neku kompas aplikaciju da vidimo jel to radi...

neogeo
01.07.2013., 13:32
U tom slucaju, ako hardverski podrzava, ne valja mu kernel :S:



Kad odradis proceduru i ako flesnes neki drugi rom ili slicno, ako nije problem da probas neku kompas aplikaciju da vidimo jel to radi...

Nema drugog roma :(

Dovahpig
01.07.2013., 14:07
Treba videti da neko taj sa roma prepakuje za cwm. Onda vec moze da se budzi, oduzima-dodaje... a i ako se s**** nesto lako ga je uflesovati opet.

Jeste uspeli da stavite cwm?

meso
01.07.2013., 14:07
kompas ne radi ni kod mene...
meni nije jasno gde se proverava ta verzija? jel to ono P82F10_SRVB01?

kamango604
01.07.2013., 14:09
Ako mislis da radis root sa onog rootsrbija sajta, nemoj. Nesto se razlikuje na telenorovoj verziji od ruske ciji se root koristi.

Dovahpig
01.07.2013., 14:21
kompas ne radi ni kod mene...
meni nije jasno gde se proverava ta verzija? jel to ono P82F10_SRVB01?

Imas B01, obavezno odradi update

meso
01.07.2013., 14:25
hocu... jel moze mala pomoc kako to da odradim posto se ne snalazim najbolje sa ovim fonom? :P Skate je mnogo jednostavniji za te stvari... :D
hvala!

neogeo
01.07.2013., 14:59
Ako mislis da radis root sa onog rootsrbija sajta, nemoj. Nesto se razlikuje na telenorovoj verziji od ruske ciji se root koristi.

Mislim da ne može ništa da se shebe.
Preko adb-a se sve vraća u žifot ;)