PDA

View Full Version : SBB - Generalna diskusija



Strana : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229

Oki
14.06.2012., 23:34
Ja mozda sam totalni noob ali kada sam ubacio USB - nista se ne desava. Nigde nemam opciju da "citam sa njega".. Da li neko ima neki savet sta kako?

m@ke
15.06.2012., 00:11
jos ne radi usb snimanje, niti media centar...
bice u valjda u bliskoj buducnosti....

gvlada
15.06.2012., 00:34
Provericu to sve kada dodjem sa posla pa cu napisati svoje iskustvo. Koliko smo nesto juce i danas gledali daljinac, mislim da nije moguce vrsiti premestaj kanala i to.. ako na to mislis.. tipa 201 je RTS1..

Moguce je napraviti vise svojih lista, broj kanala nije ogranicen. Za sada je radni snimanje na ext hdd, niti kao media centar. Pin kod novog je 1234.

Oki
15.06.2012., 10:54
Vlado na sta si mislio kada si rekao - Za sada je radni snimanje na ext hdd, niti kao media centar. Pin kod novog je 1234.

Nije mi jasna ta recenica. radni snimanje na ext hdd? Gde se kuca taj pin kod? 4321 je za ONE kanale :d to radi ali je slika bez veze.. vise se isplati skinuti sa brzim netom nesto konkretno pa onda prebaciti na tv :D

rafiki
15.06.2012., 12:05
To kod SBB-a nije moguće.Nažalost.Mislio sam na korišćenje jednog daljinskog za oba uređaja.

Moguce je podesiti daljinski za rukovanje TV-om. Uputstvo: http://www.cisco.com/en/US/docs/video/at_home/Cable_Accessories/4021178_A.pdf

Pozdrav

DukeofSerbia
15.06.2012., 12:06
Mene zvala neka "teta" iz SBB-a u sredu i ponudila MIX paket. Malo je navaljivala "to koristimo 4 godine internet, verovatno smo zadovoljni", onda sam je presekao pa sam pričao kako sam prošle godine imao horor (pisao na forumu) i to dva puta, na šta nije rekla ništa. Hvalila je novi D3 risiver i tako to, kako će internet biti duplo brži...

Lepo sam je se otarasio.

Danas od 12 do 13 prekid signala - totalni :crash:. Još uvek kucam preko mt:s interneta (WiFi tetering).

spaad
15.06.2012., 13:57
Moguce je podesiti daljinski za rukovanje TV-om. Uputstvo: http://www.cisco.com/en/US/docs/video/at_home/Cable_Accessories/4021178_A.pdf

Pozdrav

Da ,ali kod Z4398 ne:).Zato me i interesuje ovaj novi 4682.

thebaltaszar
17.06.2012., 08:28
Jel se nekom dešava da mora svaki dan da resetuje ruter koji sbb daje na korišćenje i da li može da se reši taj problem?

bata87
17.06.2012., 11:37
Ruter ili modem :) pa to je obavezna procedura, veoma cesto i nekoliko puta dnevno :D:sly:

seizmos
17.06.2012., 12:43
To ume da pravi veliki problem ko pristupa racunaru spolja, ili pak, ako mu zabode cela download lista jer nije pored racunara da bi isti restartovao..jbg jeste gadno..

bata87
17.06.2012., 16:33
U Nisu juce i evo sad SBB net radi katastrofalnooo (pocetak bulevara Nemanjica), tj vise ne radi nego sto radi :)

Jet Set Willy
18.06.2012., 18:05
Ja sam nedavno uzeo MIX paket + osnovni HD, uz ugovor od 24mes, dobio sam Ciscov recorder 8398 (kao vecina u poslednje vreme). E sad, iskreno ja to snimanje na disk uopste ne koristim, VOD ionako imam samo u promo periodu (valjda), a pocinje Uzasno da me nervira to coktanje diska u Ciscu, ponekad se tako zaglupi bez razloga i krlja li krlja, kad gledam tiho tv, samo hdd cujem... Pa sam razljisljao da ih zovem i da pitam da mi zamene uredjaj za ovaj novi risiver 4682.. kako on stoji sto se "buke tice"? Takodje jel ta USB multimedija radi il' ne radi? Ne zanima me snimanje vec pustanje sa ext hdd-a. Vidim da ima dva porta, spreda i od pozadi :)

btw. jel moguce promeniti taj pin, da ne bude 4321, tesko mi da nabodem u mraku... :D

spaad
18.06.2012., 20:40
Setup na daljincu,pa nađi opciju promena pin koda.

gandjelic
19.06.2012., 22:22
Na tablet mi je max protok d3 go 262580, a na galaxy I ide do 850000

damage
19.06.2012., 22:54
@gvlada
Da li si potpisao novi 2god MIX ugovor i dobio wifi ruter, jer meni su rekli kada su doneli D3 2.0 da se wifi ruter daje samo novim korisnicima, odnosno licima koja do sada nisu imala SBB mix uslugu?
Ako si dobio da li si potpisao neki revers ili potvrdu da su ti isporučili uređaj?

gvlada
19.06.2012., 23:47
Potpisao sam koriscenje multiroom usluge bez vremenskog ogranicenja. Meni MIX ugovor istice krajem godine a trenutna ponuda mi ne odgovara da se vezujem, dok ruter imam. Ruter dobija svako ko potpise novi 2 god ugovor.

velko
20.06.2012., 00:40
Može li se nekako isključiti prevod na novim D3 v2 risiverima?

gvlada
20.06.2012., 09:19
Izaberes subtitle - none. Osim na domacim i 2 HD kanala, gde je SBB krajnje neinteligentno izabrao nalepljeni prevod kod History HD i Travel HD.

damage
20.06.2012., 13:14
@gvlada
Meni ga nisu dali, još sam eksplicitno pitao i dobio negativni odgovor kada sam potpisao novi ugovor.Rekli su da se wifi ruter daje samo novim korisnicima...

gvlada
20.06.2012., 13:22
Onda su te nesto slagali... i na SBB forumu napisali su da od 14.06.2012. wifi ruter dobija svako ko potpise ugovor (novi ili stari produzis) na 2 god.

damage
20.06.2012., 13:24
OK.Potpisao sam ugovor baš 14.juna.
Sad ću da ih opletem preko pm...

gvlada
20.06.2012., 18:07
Uskoro i kod SBB optika do kuce/stana i to bas prvo na NBG, pitam se zasto...
http://www.ekapija.com/website/sr/page/592577

H4wkeye
20.06.2012., 18:07
Jel su uveli ono da samo jedan D3 receiver za sve televizore u kuci, citao sam nesto o tome, da ne mora za svaki tv posebno?

velko
20.06.2012., 21:26
Uspeo da isključim nekako. Iz nekog razloga nije odmah reagovao na izbor "subtitle - none".

Dusan K
21.06.2012., 09:16
Imao sam nameru da postanem korisnik, potpisao ugovor, da bih posle skoro mesec dana (i ko zna koliko poziva call centru) tek po odlasku u poslovnicu saznao da ne mogu da odrade instalaciju jer nemaju tehnickih uslova... sto mi naravno niko nije javio. Iako i dalje pricam da imaju najbolju ponudu, odnos prema korisnicima je ocigledno totalni fail. I posle svega (zvanicna zalba i slicno) i dalje cekam poziv "nekog od nadleznih".