PDA

View Full Version : Wii - Opšta diskusija



Strana : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24

debeli lala
21.12.2010., 14:20
Vec sam ranije pitao kako prziti igre za wii pa sam dobio ovaj odgovor :
Sve uradio kao sto mi je preporuceno, koristio DVD-R diskove, i narezem Sims 3, konzola ocita prvu sliku ali kada idem na ok postane crn ekran i tako stoji. Ne mogu izaci ni u menu, niti restartovati wii. Do cega moze biti?
Verzija igre je PAL, konzola dobijena iz Njemacke.

Fali ti neki IOS, koji bi dobio prilikom updatea. Treba ti DOPMii i internet konekcija kao i malo znanja ili guglanja ;) .

Thierry Henry
22.12.2010., 14:19
Pozdrav svima, šurak je uzeo Wii pre neki dan i prvi put da se i ja srećem sa istim. Jel' moze neko da baci tut. na PM za 4.3u ako je moguce uopste, ne bih da sje... nesto. U pitanju je USA wii znaci NTSC :wave:

Niko baš?

danijel07
22.12.2010., 14:35
pozz svima.resio sam da kupim hdd od 320 gb pa me sad zanima koji su kompitabilni i gde mogu povoljno kupiti na netu???

debeli lala
22.12.2010., 19:29
Niko baš?

http://tinyurl.com/25gqoyt

takođe http://gwht.wikidot.com/


pozz svima.resio sam da kupim hdd od 320 gb pa me sad zanima koji su kompitabilni i gde mogu povoljno kupiti na netu???

Od LG, PQI, WD su svi radili dosad koje sam probao.

Thierry Henry
22.12.2010., 19:49
http://tinyurl.com/25gqoyt

takođe http://gwht.wikidot.com/



Od LG, PQI, WD su svi radili dosad koje sam probao.

Hvala majstore bacam se na čitanje pa da odradim to za vikend. Pozdrav!

danijel07
23.12.2010., 03:47
Od LG, PQI, WD su svi radili dosad koje sam probao.[/QUOTE]

hvalaa!!

Thierry Henry
23.12.2010., 14:18
Da li mora SD kartica obična baš ili može i SDHC bilo koja?

danijel07
23.12.2010., 19:58
Da li mora SD kartica obična baš ili može i SDHC bilo koja?

Kazu da samo SD.A ako imas vec imas SDHC ti je probaj pa ako radi radi...

Chekano
27.12.2010., 23:27
Pozdrav svima. Kupio sam wii pre neki dan - verzija 4.3e (crni). Naravno, zelim da ga softmod-ujem medjutim problem mi je nabaviti originalnu igru - Lego Indiana Jones The Original Adventures. Trazio sam po nasim gameshop-ovima medjutim igra je ochito starija pa nije laka za pronaci.. :wall: Gde bih mogao tu igru - kupiti/iznajmiti/pozajmiti?

kimi
29.12.2010., 12:45
..ali cale na 18. sekundi :d

WPYevOPlQuI

pbogdanovic
30.12.2010., 21:52
Pozdrav svima. Kupio sam wii pre neki dan - verzija 4.3e (crni). Naravno, zelim da ga softmod-ujem medjutim problem mi je nabaviti originalnu igru - Lego Indiana Jones The Original Adventures. Trazio sam po nasim gameshop-ovima medjutim igra je ochito starija pa nije laka za pronaci.. :wall: Gde bih mogao tu igru - kupiti/iznajmiti/pozajmiti?

Ja imam slican problem - naime klinka se igrala i stisnula valjda Update ili sta je vec uradila i digla verziju na 4.3e, iako sam imao lepo softmodovan Wii. Sad ne mogu nista da mu uradim, a nijednu od onih trazenih igara nemam. Ima li neko resenje?

debeli lala
31.12.2010., 07:19
Ja softmodujem konzole, i evropske i američke 4.3.

Thierry Henry
06.01.2011., 02:22
Hitno ubice me zena i shurak :).Odradio sam softmod za 4.3u sa Lego Adventures. Zanima me da li mogu sada diskove da pokrecem ili ne? Jednostavno kad restartujem wii nista se ne pojavljuje. Sta moram da podesim u Priloderu da bih isao na onaj home screen ako je to ikako moguce ili mora na USB loader ili HBC? Da li mogu sada DVD-ovi d se igraju ove koje sam kupio?
Jos jedno pitanje->Da li je moguce vratiti se sa sofmodovanog na staro stanje kako je bio kad je kupljen?
Hvala majstoi

Thierry Henry
06.01.2011., 03:49
Totalno sam izgubljen sada u ovome. Da li neko moze da pomogne? Sada imam Priloader koji se pojavi kada ukljucim Wii. HBC nece automatski da ucita kaze mozda nije tittle ucitan. NEmam pojma sta dalje posle ovoga. Helppppppppppppp

Thierry Henry
06.01.2011., 05:16
Posle malo panike uspeo sam da provalim sta i kako. Prebacio sam
Par igara na WD passport, skinuo cover, prebacio postojece igre sa dvd-ova na hdd i sve radi super:)))).
Sad imam pitanje: da li moze u Preloader settings da se namesti da bootuje direktno u system menu po defaultu, a ne da moram u USB loader i onda ako izadjem iz igre me odvede do system menu-a? Pozzzzz i ovo je super ispalo kako sam se nadao dobro sam se udao:)))

Thierry Henry
06.01.2011., 06:56
Ako moze na PM linkove za DL igara bio bih zahvalan. Puni se polako ovaj passpot od 320Gb :).

Thierry Henry
07.01.2011., 15:16
Alo ljudi Hristos se rodi, Srećan Božić!!! Dajte linkoveeeeee šta ste se stisli:) ?

shin-bojan
07.01.2011., 15:18
Registruj se na wiiso.com.

DylaN
07.01.2011., 22:32
Mene je wii malo smorio ne izlazi mnogo dobrih igara -.-
Onaj donkey kong mi izgleda *****no malo

Thierry Henry
08.01.2011., 05:02
Registruj se na wiiso.com.

Hvala!

debeli lala
09.01.2011., 10:31
Mene je wii malo smorio ne izlazi mnogo dobrih igara -.-
Onaj donkey kong mi izgleda *****no malo

Sezona izlaska je prošla. Sada je malo "suvlji"period, ne samo za Wii.

GSM
10.01.2011., 00:03
Evo, ako neko ima 4.2 odlican guide za softmodovanje (i na istom link ka potrebnom softveru):

http://www.chrislowthian.co.uk/new-nintendo-wii-4-2-softmodding-guide/985/

Nisam palio Wii neko vreme pa sam taman resio pre neki dan da i ja softmodujem (pa nek` ide zivot :D ). Sve proslo bez ikakvih problema, stavio zatim usb loader gx i nakacio na externi hdd (wd od 320gb u racku) i works like a charm ,)

Srecom ga nismo updateovali na 4.3. ali koliko vidim i softmodovanje te verzije je izvodljivo uz malko vise cimanja, a srecom ima i ljudi na forumu koji su upuceni u sve Wii tajne :D,)

Pozdrav :wave:

pauleta
12.01.2011., 14:36
Zna li iko gde se kod nas moze nabaviti mikrofon za GH igrice (samostalno, van bend paketa)? Vidim na stranim sajtovima da toga ima, ali ovi nasi zvanicni prodavci - beosoft, games-rs - to nemaju.

strahinja83
12.01.2011., 15:48
Ako ima neko iz Nisa da radi softmod za americki wii 4.3u verzija neka pusti poruku, ili ako je neko voljan da mi posalje igre Super Smash Bros ili Indiana Jones - Original Adventures, potrebna mi je NTSC verzija na jedan dan uz odredjenu nadoknadu...
Ne mogu vise da igram wii sports!

sasamikulic
14.01.2011., 08:08
Koliko kosta Donkey Kong Returns kod nas, orginal naravno.